GRAND PRIX/ECSTASY IN ORDER

2 червня у Хмельницькому відбудеться денна вечірка, яка плавно перейде в концерт представників Датської сучасної музичної сцени, гуртів Ecstasy in Order та Grand Prix, початок о 17:00.

  • Захід пройде у ТРЦ Квартал (паркінг 4поверх). 

GRAND PRIX (new wave, synth pop / Copenhagen, Denmark) - це омана, що поп-музика має бути безтурботною. Grand Prix - романтичний, холодний та водночас стильний поп. Краса та смерть йдуть нерозлучно з похмурими барабанними ритмами та звуками синтезатора . Таке відчуття можна отримати, потрапивши у сяючий дарк-поп всесвіт Бастіана Еміля - людини, що створила Grand Prix. Grand Prix – це музика для людей зі швидким і чуйним серцем. Своє творчістю Бастіан змушує відчути величність та стати героєм власного життя.

ECSTASY IN ORDER (new wave, electronic, pop / Copenhagen, Denmark) Ecstasy In Order - деякі ЗМІ вже охрестили це тріо як кращу реінкарнацію манчестерського саунду часів Factory Records. Ecstasy in Order - це звук вечірки, яка ніколи не закінчиться. Датське сінті-поп тріо змусить взірвати танцпол.

Також створювати атмосферу буде FTBT ритмами диско 80-х. Смачні коктейлі та свіже повітря - все це в суботу 2-го червня.

Вартість квитка: 250-300 грн.

Запрошуємо усіх на вечірку-концерт у Хмельницькому!

Детальна інформація за номером: (066) 822 55 54

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення