Гурт «Грань Алое» презентує кліп «Твій голос вирішує все»

Гурт «Грань Алое» презентує кліп «Твій голос вирішує все»

Хмельничан та гостей міста 23 травня запрошують на презентацію нового кліпу та сольний концерт гурту.

Кліп на пісню «Твій голос вирішує все» знімали в Хмельницькому. Повідомили "moemisto.ua/km" учасники  гурту "«Грань Алое», для зйомок використали  дві локації. На березі річки Південий Буг знімали козацькі бої, акторами були молоді люди віком 12 - 15 років, з гуртка бойовий гопак. Друга локація на території Палацу творчості, там знімався безпосередньо сам гурт.

Головна ідея пісні полягає в свободі голосу і праві вільно висловлювати свої думки стосовно соціальних проблем народу, а головне, прагнення відкрити очі людям на їх важливість у праві вибору.

-Ідею пісні вирішили підкріпити відеокліпом, - розповів лідер гурту «Грань Алое» Олексій Карташов. – У ньому не дорослі дядьки у ролі козаків, а саме підростаюче покоління. Ми хотіли показати глядачу, що вже на зміну старим совковим традиціям, навіяними нам силою, і я б сказав затиснутим і заляканим людям, вже встигло вирости нове покоління, яке незважаючи на свій молодий вік, має набагато більшу силу духу, мужність та патріотичність і головне одвічне прагнення до волі, що в принципі є головною рисою незалежного народу.

Кліп знімав друг гурту «Грань Алое», молодий талановитий хлопець, вірмен за походженням - Севак Казарян. Зйомки тривали один день, відзнявся матеріал й вийшов повноцінний відеокліп.

-Під час зйомок приколів було багато, але особливо запам'ятались коли навколо позбирались люди і реагували на процес, як на справжній концерт. Тільки по їх обличчям було помітно, що вони не все розуміли, адже ніде колонок не було і звук видавали тільки барабани, під які ми робили вигляд ніби щось там граєм та співаєм. Також було не звичним й саме місце проведення такого заходу, адже це не центральна площа, не майданчик біля кінотеатру Шевченка, а закуток за Палацом творчості. А ще неподалеку, на березі річки, було місце дислокації бомжів і вони відверто раділи ритмам нашого барабанщика, розпиваючи якийсь «шмурдяк». Так що весь процес проходив весело.

Приходьте на концерт!

Вхід вільний.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення