Гуцульська стежка

Гуцульська стежка

3-денний тур до мальовничих Карпат гуцульськими стежками! Виїзд  з Хмельницького.

1 день

- Манявський Скит (екскурсія монастирем, за сухої погоди - похід до Блаженного каменя). Найдавніший у Карпатах православний монастир, якому вже майже чотириста років, знаходиться у Маняві. Святе місце з цілющою, за повір'ями, джерельною водою знаходиться у мальовничому карпатському міжір'ї і давно вже стало одним із найчастіше відвідуваних куточків Прикарпаття.

- Манявський водоспад. Одне з чудес прикарпатської природи знаходиться за 8 км від монастиря. Найвищий водоспад в Карпатах навіть у найбільшу спеку освіжить Вас своєю прохолодою. Довкола водоспаду утворився кам'яний каньйон, висота скель якого понад 20 метрів. Завдяки малому потоку туристів та відсутності інфраструктури, біля водоспаду збереглася первозданна краса. Обов'язково сфотографуйтеся біля водоспаду, щоб гроші до Вас рікою плили.

- поселення в м.Яремче – відомий курорт, розташований в надзвичайно мальовничій долині між горами на березі річки Прут. Містечко вважається найвідомішим туристичним центром Прикарпаття з надзвичайно чистим повітрям, багатою історією та цікавими краєвидами.

- вечеря – вільний час.

2 день

- Сніданок

- Гора Маковиця 984 метрів (пішохідний маршрут гуцульськими стежками). / або на вибір ДЖИП-тур на полонину (мінімальна група 8 чол).

- Скелі Довбуша. Є неповторним витвором природи (урочище Дрібка). Це місце здавна стало справжньою туристичною «меккою» для любителів мандрівок. Унікальне нагромадження кам’яних брил ямненського пісковика застигло тут з льодовикового періоду, яке шляхом вимивання та вивітрювання створило фортецю неповторного стилю. Особливе зацікавлення викликає камінь Довбуша біля автомобільної траси та тунелю. Мовчазний велет височить над Прутом, овіяний легендами та переказами. Його прикрашає кам’яний хрест, а під ним нібито спить вчним сном легендарний опришок.

- Водоспад Пробій – ринок сувенірів. Ви відвідаєте водоспад Пробій – це унікальний куточок природи з каскадом водоспадів, а також автентичний ринок гуцульських сувенірів, де можна буде придбати найрізноманітніші сувеніри на згадку про Карпатський край (вишиванки, ліжники, дерев’яні та шкіряні прикраси та ін.).

- Вольєрне господарство з оленями та дикими кабанами (факультативно)

- Вечеря – вільний час

3 день

- Сніданок

- Женецьке Урочище – водоспад Гук. Водоспад Женецький Гук розташований на висоті 900м. над рівнем моря. Утворився у післявоєнні роки в результаті повені. Вода вільно падає з висоту 15метрів.

- Буковель – оглядовий підйомник. Гірськолижний курорт №1 в Україні, де можна здійснити підйом канатно-крісельною дорогою на вершину гори Буковель (1115м) з якої відкривається чудова панорама Ґорґан і Чорногірського хребта.

- Обід (50 грн).

- виїзд в м.Хмельницький

Вартість: 750 грн без харч. / 910 грн з харчуванням (2 сніданки / 2 вечері)

(у вартість входить: проїзд, проживання, страхування, супровід)

У вартість не входить: вхідні квитки, обіди, підйомник в Буковелі, туристичне обслуговування: 60 грн

Вхідні квитки:

- Водоспад Гук (Женецьке Урочище) - 10 грн/ дорослі, 5  грн/ діти

- Підйомник Буковель - 65 грн дорослий / 45 грн дитячий

- Вольєрне господарство - 10 грн/ дорослі, 5 грн/ діти

- Скелі Довбуша Яремче - 10 грн/ дорослі, 5 грн/ діти

Довідки: +380 67 5264121, +380 382 707608, +380 67 3832611

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення