Венздей. Halloween Party

Запрошуємо на неймовірну театралізовану вечірку на честь Хелловіна в місті Хмельницький!

Вистава «Венздей. Halloween Party» в Хмельницькому відбудеться 29 жовтня о 17:00 в обласному театрі ляльок

Ви потрапите на День Відкритих Дверей у знамениту школу відьом, перевертнів, та іншої нечисті - Невермор! Монстри на ходулях відкриють двері до шкільної ярмарки, де на маленьких гостей чекає безліч розваг. Чаклунський стіл перевтілень зробить найстрашніший аквагрим, Будинок павука допоможе кожному створити маленьку чорну домашню тваринку, а головна відьма школи навчить робити монстра-лизуна!

Школа Невермор пригостить усіх маленьких гостей солодким павутинням, а також дозволить зазирнути у «Лавку Вурдалака» - місце де можна знайти найкрутіші сувеніри на честь свята Хелловіна!

Увесь час ярмарки працюватиме фотозона, та фотограф, який зробить крутезні фото, що з'являться у відкритому доступі після свята.

Не обійдеться і без квест-пригоди, яку розпочне таємний гість вечірки. Він запросить прийняти участь в інтерактивній виставі з учнями школи Невермор у головних ролях: Венздей та її друзями! Дівчина-відьма знову потрапить у школу, де її чекатимуть нові пригоди. Впоратися із ними їй допоможуть маленькі глядачі, які стануть не тільки учасниками вистави, а й зможуть впливати на розвиток подій! У виставі гладачів здивують спецефекти з відкритим вогнем, кріо-шоу з рідким азотом, та велетенський шаропад!

А у кінці вечірки відбудеться розіграш від таємного гостя, та фотосесія з героями вистави! Важливо відмітити, що усі розваги, окрім сувенірної продукції, вже входять у вартість квитка! Тож поспішайте відвідати наймасштабнішу дитячу подію Хмельницького на честь Хелловіна - театралізовану вечірку «Венздей. Halloween Party».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення