Хамерман Знищує Віруси у Хмельницькому

Хамерман Знищує Віруси у Хмельницькому

Всі анонси від: Sympatia Bar

Запрошуємо усіх на виступ гурту "Хамерман Знищує Віруси".

Концерт Хамерман Знищує Віруси в Хмельницькому відбудеться 11 лютого о 19:00 в Sympatia Bar.

Доєднуйся навіть якщо ненавидиш цих двох дядьків: частину зібраних коштів буде передано на потреби ЗСУ

Хамерман Знищує Віруси - український музичний гурт, заснований в 1996 році у місті Суми.

Музично-перформативний гурт «Хамерман знищує віруси» бореться з вірусом ханжества вже 21 рік поспіль. За цей час коло їхніх фанатів склалося і ствердилося, вектор творчого шляху викристалізувався й стабілізувався, і мусило статися маленьке інформаційне диво, аби в суспільстві піднялася нова хвиля цікавості до «ХЗВ» як культурного явища.

"Ми ж найтоксичніший колектив у цій країні. У всякому разі творчий", – кажуть про себе герої нашого інтерв’ю. І заздалегідь пояснюють: "Ми робимо речі, які класифікують як епатаж не тому, що нам це подобається".

Музичний гурт "Хамерман знищує віруси" і справді один із найепатажніших в Україні, якщо не перший у цьому рейтингу. Їх припущення про так звану токсичність небезпідставні.

Зухвалі костюми та відверті тексти пісень – так виглядає кожен виступ "ХЗВ". Багато говорити про музику цього гурту не має сенсу, її потрібно слухати. Тому ми зустрілися з Альбертом (Олегом) Цукренком та Володимиром Пахолюком в першу чергу як з громадянами, аби поспілкуватися про політику і нову реальність, в якій ми всі зараз живемо. 

"Мені настільки незрозуміло, що я навіть не знаю, які підібрати слова, щоб це описати", – ділиться Пахолюк враженнями від українських реалій. Про українських політичних діячів музиканти говорять, не добираючи слів. І зізнаються – найбільше їх дратує лицемірство. 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення