Фільм жахів Хелловін

Фільм жахів Хелловін

Всі анонси від: Мультиплекс

Хелловінська ніч у житті Лорі Строуд давно перестала бути якимось святом. Після подій 1978 року, коли вона ледве залишилася жива і не загинула від рук легендарного маніяка Майкла Маєрса, для неї цей день не несе нічого позитивного. Але жінка готова до повернення вбивці – більше того, вона сама мріє позбавити його життя, щоб той більше ніколи не вбивав. Майкл перебуває у сильнозахищеній психіатричній лікарні, із якої неможливо втекти. Але при перевезенні хворих трапилася аварія – і всі пацієнти, разом із Маєрсом, утекли. І це все сталося напередодні Хелловіна. Тепер мисливець знову шукає жертв у місті Хеддонфілд. Він жадає крові.

Фільм є продовженням картини 1978 року.

Режисером стрічки є Девід Гордон Грін. Він раніше займався фільмами "Ананасовий експрес: Сиджу, курю" (2008), "Хоробрі перцем" (2010), "Джо" (2013).

У картині зіграли: Джеймі Лі Кертіс ("Помінятися місцями" (1983), "Моя дівчинка" (1991), "Правдива брехня" (1994)), Джуді Грір ("Телекінез" (2013), серіал "Шалене кохання"), Нік Касл ("Хелловін" (1978)), Вілл Петтон ("Армагедон" (1998), "Згадуючи Титанів" (2000)).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення