Хмельничан та гостей міста запрошують на фестиваль

Хмельничан та гостей міста запрошують на фестиваль

Гість фестивалю  популярний гурт "BRUTTO". Окрім музичної часнини фестивалю у ці дні відбуватиметься Національний чемпіонат України DRAGRACING (200 екіпажів), трюки мотокаскадерів, дріфт-таксі, гастрономічний фестиваль, мотовиставка(200 учасників), змагання з картингу, автоквест, флешмоб, запальна дискотека та багато чого іншого.

Вперше! Національні змагання з драгрейсингу в місті Хмельницькому! Змагання пройдуть за підтримки ФАУ (Федерації автоспорту України) у рамках національного регламенту з проведення спортивних змагань з драгрейсингу, забезпечення безпеки учасників та глядачів.
 Реєстрація змаганнь буде проводитися 10.10 з 11:00 та попередньо за допомогою електронних заявок на пошту streeter.km@gmail.com 

Аби дістатися фестивалю від "танку" щогодини курсуватиме автобус. Перший з 12.00, також буде організований зворотній маршрут у місто.

Більш детально про фестиваль можна дізнатися за № телефону:  (068) 438 96 36  

Плануйте свій час, першими дізнавайтесь про найцікавіші події у Хмельницькому, додавайте САМОСТІЙНО анонс своєї події і, головне, діліться враженнями від концерту, вечірки, подорожі чи кінофільму в коментарях під подією на сайті moemisto.ua/km.. Це допоможе іншим хмельничанам зорієнтуватися у своїх планах, вирішити, куди потрібно обов’язково піти, а де їм навряд чи буде цікаво.

Хочеш безкоштовні квитки на різноманітні заходи у Хмельницькому ??? Тоді не пропусти!!! У групах сайту  moemisto.ua/km  ВКонтакте та Фейсбук  відбуваються розіграші квитків на різноманітні концерти, вечірки, вистави, фестивалі, у кіно ……….чи спортивні заходи. Додавайтеся, заходьте на сайт і, зробимо наш Хмельницький цікавішим для хмельничан та гостей міста!

Коментарі до події (7)
  • Анонім 11 Жовтня

    Захід пройшов на вищому рівні , все дуже сподобалось , концерт шикарний (:smile:)

    Надіюсь такі заходи будуть часто проводитись у нашому місті )
  • Ковалишин Сергій 11 Жовтня

    А кто остался на концерт вчера, как все прошло?
  • Анонім 10 Жовтня

    Після першого дня повне розчарування!!! Організатори додали один зайвий нолик до кількості екіпажів, по факту було близько 20-ти замість зазначених 200. І з них жодного професійного. Це був не національний чемпіонат, а чемпіонат Хмельницького аеропорту серед гостей! Дріфт таксі 150 грн. за 1 хвилину, але слід зазначити, що за кермом дійсно профі!!! Картингу взагалі не було! Міс фестивалю також! Організація м'яко кажучи ніяка! Не викидайте гроші! "Браво" Дмитро Йовдій!

    Анонім Анонім 11 Жовтня

    А БРУТТО теж на отих "викинутих" аж 100 грн.на вітер не потягнув???
  • коля пасека 05 Жовтня

    а в самолёте можна посидеть

    Ковалишин Сергій коля пасека 11 Жовтня

    Самолеты охраняет полиция, так что никак.

    Адаменко Микола коля пасека 09 Жовтня

    Нет, нельзя
Отримуйте
регулярні оновлення