Хмельничан запрошують на фотовиставку

Хмельничан запрошують на фотовиставку

Фотограф Віталій Філімонов народився у 1987 році в Рівному. Вперше взяв фотоапарат в руки у 10 років, з тих пір не розлучаюсь. Працюю в різних жанрах, але з найбільшим задоволенням в жанрі пейзаж. Люблю Україну та місто, в якому живу, дівчат, музику для душі, а також подорожі, в яких відкриваю для себе щось нове. 

Учасник колективних виставок в Україні(м. Рівне), Словаччині (Бардейов, Ружомберок) та ін.. Учасник національних і міжнародних фотовиставок, призер деяких із них. Серед нагород – диплом НСФХУ ("Фотовернісаж на Покрову, 2013"), срібна медаль Салону ("Кубок Рівного з фотомистецтва, 2012"), золота медаль Салону ("Кубок Рівного з фотомистецтва, 2013"), диплом Салону ("Карпатський Фотовернісаж, 2013"), диплом Салону (Фотовернісаж на Покрову, 2014), диплом НСФХУ (Карпатський фотовернісаж, 2014), золота медаль (Bardaf International Exhibition 2015) та інші...
До вашої уваги хочу представити фотовиставку, яка має назву "У радіусі п’яти миль", в експозицію входить 40 робіт, зроблених поблизу міста Рівного. Це сюжети туманних світанків, заходів сонця та життя людей. Не завжди потрібно їхати світ за очі, аби помилуватись красою природи, побачити щось нове. Достатньо прокинутись вдосвіта, сісти на велосипед, взяти із собою вірного друга – фотокамеру та їхати… не обов’язково далеко, адже прекрасне близько.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення