Хмельничан запрошують на театралізоване шоу «Театр на колесах» та прем’єру балету «Есмеральда»

Хмельничан запрошують на театралізоване шоу «Театр на колесах» та прем’єру балету «Есмеральда»

 Відкриття 85-го театрального сезону у театрі ім. Старицького буде незвичним. Розпочнеться воно 27 жовтня театралізованим шоу «Театр на колесах». У цей театральний вечір покажуть сцени з вистав діючого репертуару та прем’єрних вистав, які заплановані найближчим часом, вокальні номери у супроводі оркестру театру та відбуватиметься представлення нових артистів.

Увесь колектив театру нещодавно повернувся з далеких гастролей зоною АТО. Та, попри те, що були великі перерви між репетиціями, постановники та артисти театру встигли підготувати все на найвищому рівні.
А вже 28 та 29 жовтня на всіх очікує ще один сюрприз - прем’єра балету «Есмеральда» за мотивами твору Віктора Гюго "Собор Паризької Богоматері". Під музику геніальних композиторів артисти театру покажуть романтичну історію кохання молодої циганки. В серцях героїв вирує пристрасть почуттів, яку найкраще може передати лише мова танцю.

«Есмеральда» в постановці заслуженого артиста України Олександра Шиманського зробила цей відомий твір ще більш захопливим. Всіх поціновувачів театрального мистецтва очікують в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Старицького 27, 28 та 29 жовтня.  
Про квитки та іншу іншу інформацію: 792 625 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення