Христина Соловій з програмою "Жива вода" - найдушевніший концерт цієї весни

Христина Соловій з програмою "Жива вода" - найдушевніший концерт цієї весни

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Запрошуємо хмельничан та гостей міста!

До концертної програми талановитої молодої співачки уввійдуть як пісні альбому "Жива вода", так і абсолютно нові, над якими Христина працює зараз у студії.
Альбом "Жива вода" уввійшов до багатьох підсумкових рейтингів 2015 року, як неочікувано яскравий результат роботи Христини, її продюсера Святослава Вакарчука і музичного продюсера альбому Мілоша Єліча.
"Жива вода" - це 10 народних пісень у нових аранжуваннях та 2 авторські самої Христини - "Синя пісня" та "Тримай".
До речі, саме кліп на "Тримай" став спражнім хітом в перші ж дні після презентації та потрапив у номінації багатьох музичних премій 2015 року

Даруємо 2 квитки  друзям сайту. Щоб його отримати Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Написати  саме під цією афішею у коментарях посилання на цікаву Вам подію з сайту moemisto.ua/km (Підписуйте, що це за подія). Без нього не буде враховуватися! 

2. Також в коментарях написати, чому саме Ви маєте відвідати цей концерт (коментар повинен бути унікальним, а не скопійованим у іншого учасника).

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти ВКонтакте  або Фейсбук   

4. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобаєтьсяheartheartheartбіля фотографії  на початкуyes) у цій афіші та

ЗРОБИТИ РЕПОСТ у соцмеражах цього запису (під відео, РОЗПОВІСТИ ДРУЗЯМ) 
Переможці будуть визначені 22 квітня через random. Учасникипід №1 та 2 отримають квитки!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть (пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! ВИКОНАЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!!

 

Коментарі до події (42)
  • Пионтковская-Марцонь Валентина 22 Квітня

    Павлюк Ольга

    Литвинчук Таня отримують квитки на концерт. Просимо переможців терміново з нами зв"язатися 0678481894
  • Алтухова Даніела 21 Квітня

    Прем'єрний пригодницький фентезі "Мисливець і Снігова королева". http://moemisto.ua/km/prigodnitske-fentezi-mislivets-i-snigova-koroleva-20087.html Я люблю кіно і казки, а сюжет цьго фільму взятий із казок братів Грімм і Ганса Крістіана Андерсена. Думаю буде цікаво, тому я обов'язково піду в кінотеатр Шевченка на цей фільм.





    Украінські пісні...Вони беруть в полон міліони сердець, зачаровуючи їх калиновою музикою. Тендітна, молода, але надзвичайно сильна духом Христина Соловій завітає до нашого міста. Я, як і багато інших людей, дуже хочу відвідати її чутливо-сонячний концерт. Мені тринадцять років, за своє невелике життя я ще ніколи не відвідувала концерти приїжджих співаків. Ми з моіми найщирішими друзями часто слухаємо, на мою думку,накращу її пісню " Тримай".

    Концерт носить цілющу назву " Жива вода". Я думаю, Христина не випадково так його назвала. Вода - джерело життя,що споконвіку струменить росянистим потоком. А ще у Христини є пісня " Тече вода каламутна", у якій вона оспівує кохання з Іванком. Лірична героїня переживає нещасливу любов,що як вода каламутна тече в її житті.

    Якби я виграла ці квитки, я була б надзвичайно ощасливлена можливістю побувати на концерті Христини Соловій.
  • Тетяна Миколаївна 21 Квітня

    Сертифікатна виставка собак всіх порід рангу CAC UA "Поділля 2016" http://moemisto.ua/km/sertifikatna-vistavka-sobak-vsih-porid-rangu-cac-ua-podillya-2016-18067.html  Обов'язково відвідаю виставку, оскільки я та моя родина дуже любимо собак.





    Пам'ятаєте жартівливий вислів "Останній раз в театрі не була ніколи"? Якщо трошки перефразувати, то це якось про мене. Останній раз на концерті була приблизно 10 років тому. Дуже подобається ніжна Христина Соловій. Не тільки голосом та піснями. Моя восьмирічна дочка , яку також хвати Христина, дуже любить Х.Соловій та хоче бути на неї схожою. Якщо виграємо квитки, то обов'язково підемо удвох на концерт.
  • Вецель Сергей 17 Квітня

    Концерт веселого "Дизель Шоу" http://moemisto.ua/km/rozigrash-kvitka-kontsert-veselogo-dizel-shou-19485.html  Підопічна Святослава Вакарчука. З Голосу країни на високу сцену.Було б чудово потрапити на концерт .
Отримуйте
регулярні оновлення