Кіноальманах від "Cow Art Fst"

Кіноальманах від "Cow Art Fst"

Хмельничан та гостей міста запрошують на перегляд кіноальманаху.

 "МОНОЛОГ", режисер Катерина Павленко. Молодий і привабливий викладач в університеті. Молода та приваблива лікар-стоматолог. Що спільного? Звичайний рингтон повідомлень, які слідують від одного до іншої і назад. Двоє дорослих людей шукають любов, яку втратили в реальному житті, в Інтернет-просторі. Вони не бачили і не чули нічого один про одного. Він захоплюється її дотепністю, вона - його романтичними настроями. Здавалося б, що спільного між цими двома людьми окрім легких посмішок через ці короткі повідомлення?

"120м2", режисер Володимир Рудик. Молода пара вперше приходить оглянути нову квартиру. Вони придбали її ще в проекті і тривалий час чекали поки дім буде збудовано. Здавалося б, тепер розпочнеться нове життя.

"РЕТРО ФМ", режисер Олександра Бровчинко. Чи може життя звичайного таксиста помінятися за 15 хвилин? Його ставлення до себе, до життя, до відносин і звичних речей ... Таке може трапитися коли раптом виявляєш, що підвозив коханця своєї дружини.

"ЛІНГВІСТКА", режисер Олег Филипенко. Чем отличается встреча от свидания? И можно ли назвать романтическое свидание встречей, а простую встречу — свиданием? Оказывается, можно. И мнения на этот счет у одной пары могут быть кардинально противоположными. Особенно, если кто-то один в этой паре — профессиональный лингвист. А, если быть точнее, лингвистка.

"ПЕРША СПІВБЕСІДА", режисер Жанна Озірна. Дівчина їде на велосипеді на свою першу в житті співбесіду, але стається дорожній інцидент, що змінить її день.

"ВАГА", режисер Юрій Шилов. Людина лягати в сквері на траву, через це і не тільки відбуваються паралельні діалоги людей.

"В ДЕРЕВАХ", режисер Марися Нікітюк. Двоє маргіналів сентиментальний м’який Стьопа та мачо українських доріг загрубілий Колян грабують вночі недобудовані дачі. Їх алкозапалу та вмінь вистачає лише на супутникову тарілку та видраний вуличний ліхтар. В передранковий час за друзями пускається навздогін зграя собак, що охороняли територію. Стьопа та Колян тікають від собак по ябленувому саду, чорні-дерева покручі простягаються на кілометри в даль за горизонт.

"ПОВЕРНУТИСЬ ЗІ СВІТАНКОМ", режисер Наріман Алієв. Кримськотатарська історія про батька і сина, які мають різні погляди на майбутнє і різне уявлення про життя.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення