Комедія Посіпаки

Комедія Посіпаки

Історія «Посіпак» від Illumination Entertainment та Universal Pictures почалася дуже давно. Починаючи життя в якості одноклітинних жовтих організмів, Посіпаки еволюціонували протягом сторіч, прислуговуючи найбільшим лиходіям, що жили у різні епохи. Постійні невдачі, через які вони ніяк не можуть втримати своїх босів – від тиранозавра рекса до Наполеона – призводять до глибокої депресії цих малих жовтопузиків.

Але один Посіпака на ймення Кевін має план, як врятувати своїх друзяк від суму, тому він – разом із малим Бобом та мачо Стюартом – вирушає у подорож світом, щоб знайти нового господаря і служити йому.

Це тріо вирушає у сповнену пригод подорож, яка приводить їх до нового потенційного боса – лиходійки на ймення Скарлет Противсіх (в українському дубляжі Олена Кравець, в оригінальній версії – Сандра Баллок). Вони подорожують із безлюдної Антарктики до Нью-Йорку 1960-х років і прибувають у Лондон, де зіштовхуються зі складним завданням: врятувати посіпачне братство від знищення.

До Кевіна, Боба, Стюарта та Скарлет приєднуються й інші герої: Джон Хем в ролі чоловіка Скарлет, винахідника Херба Противсіх; Майкл Кітон в ролі Волтера Нелсона  - батька кримінального сімейства; п’ятиразова номінанта на премію «Золотий Глобус» Алісон Дженні у ролі Медж – дружини Волтера; Стів Куген озвучує двох героїв: професора Флакса та Вартового Вежі, який відповідає за охорону королівської корони; Дженніфер Сондерс озвучує королеву Єлизавету ІІ; Джеффрі Раш виконує функцію оповідача.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення