Комедія Завзяті шахраї

Комедія Завзяті шахраї

Всі анонси від: SmartCinema

Комедія "Завзяті шахраї" це новий комедійний бойовик з Умою Турман у головній ролі. Акторка була затверджена на роль ще у 2015 році. Зняв картину та спільно з Алексом Міхаелідесом написав сценарій Джеймс Оклі, для якого це друга робота на великому екрані. Хоча події картини розгортаються у Лос-Анджелесі, основні зйомки проходили у Нью-Йорку улітку 2015 року.

Опис:

Коли ти заборгував 400 тисяч доларів небезпечній жінці, краще бігти від неї куди подалі і якнайшвидше знайти спосіб оплатити цей кредит. Ось так і британці Харрієт із Пітером потрапили на гроші, після невдалої гри дівчини. Щоб хоч якось виправити ситуацію та відстрочити оплату, пара тікає до Лос-Анджелесу. Там вони зустрічають ненормальну колишню дружину Пітера, яка непогано піднялася за весь цей час. Джекі (так звуть жінку) постійно світить коштовностями, особливо кільцем із дорогим каменем. Пітер і Харрієт волею-неволею готові піти на все, щоб вкрасти це кілечко та віддати його своєму ворогові. Бо та не знає пощади і вбиває кожного, хто встає на її шляху.

Тривалість: 90 хв.

Режисер: Джеймс Оклі

Жанр: комедія

В ролях: Тім Рот, Кріспін Гловер, Паркер Поузі, Ешлі Вільямс, Меггі Кью, Стівен Фрай, Еліс Ів, Софія Вергара, Ума Турман

Вікове обмеження: 16+

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення