Конкурс фотографій "Хмельницький крізь об'єктив"

Конкурс фотографій "Хмельницький крізь об'єктив"

Всі анонси від: Хмельницька міська рада

До Дня міста стартує конкурс фотографій. Фотоконкурс "Хмельницький крізь об’єктив", відбудеться з 1 серпня до 9 вересня у Хмельницькому. 

Як повідомляють у міській раді, результати конкурсу та імена переможців оголосять 21 вересня на відкритті виставки-конкурсу фотографій. Усі роботи, які відбере журі з 21 вересня до 10 жовтня 2016 року будуть виставлені в приміщенні Хмельницького музею-студії фотомистецтва.

«Особливістю цьогорічного конкурсу є те, що роботи на конкурс їх автори мають подавати в електронному вигляді. Друк світлин буде здійснено конкурсним комітетом за кошти міського бюджету. Таке нововведення, вважають організатори, дозволить значно розширити коло фотографів, охочих взяти участь у конкурсі», - зазначили в міській раді.

Участь в конкурсі можуть брати як професіонали, так і аматори, незалежно від віку та місця проживання. Учасник фотоконкурсу може подати не більше 5 фотографій у вигляді електронних файлів в кожній номінації, всього не більше 10 фотографій. Цифрові файли повинні бути у форматі JPEG, 300dpi, кадровані (розміри 30х30, 30х40, 30х45), максимум 3600 px по найдовшій стороні, максимум 10 Мб/фото.

Конкурс “Хмельницький крізь об'єктив” проводиться щорічно до Дня міста. За словами організаторів, він має на меті стимулювання творчої, пізнавальної та соціальної активності жителів та гостей міста, підтримку, розвиток і закріплення кращих традицій фотомистецтва, розвиток творчих зв’язків і обмін досвідом між фотографами.

Детальніше про конкурс можна дізнатися перейшовши СЮДИ.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення