Конкурс молодих дизайнерів

Конкурс молодих дизайнерів

Молоді дизайнери демонструють свої роботи щороку у червні. 23-й всеукраїнський конкурс «Барви Поділля» проводитимуть на базі Хмельницького національного університету.

Цього року на «Барвах Поділля» своїми роботами хвалитиметься дизайнерське студентство з вузів та коледжів Хмельницького і Херсону, Косіва і Дніпропетровська, Тернополя і Одеси, Калинівки і Білої Церкви та  Києва. Конкурсанти вражатимуть креативністю та високим фаховим рівнем колекцій, що демонструватимуться на подіумі конкурсу. 

Біля 60 колекцій цьогорічного конкурсу  відрізняються зрілим прагматизмом, високою професійністю та відповідністю вимогам сучасної модної індустрії.

Конкурс протягом років лишається відкритою та демократичною культурною подією для всіх, хто намагається бути обізнаним в актуальних тенденціях та перспективах розвитку моди, що є невід’ємною частиною як молодої індустрії вітчизняної моди, так і загалом сучасної культури.

Конкурс відбудеться: 3 червня 2015, 17.00, Актовий зал ХНУ, 4 корпус, вул. Інститутська, 13-а.  Для бажаючих відвідати конкурс довідки за телефоном: 067 382 01 31.

Довідка:
Конкурс молодих дизайнерів одягу «Барви Поділлля» засновано у 1992 році на базі Хмельницького національного університету. Ініціатором та незмінним організатором цієї знакової події є професор кафедри дизайну факультету технологій та дизайну, академік Української технологічної академії, Голова Хмельницької організації Спілки дизайнерів України Ірина Баннова. Від першого конкурсу склалася нова подільська традиція: щочервня дарувати хмельничанам та гостям міста справжнє свято молодості і краси, натхнення і творчості, інновативності та майстерності. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення