Концерт Alloise + С.К.А.Й.

Концерт Alloise + С.К.А.Й.

Незважаючи на те, що знайомство артистів сталося вже досить давно, плани про спільну композицію втілилися в життя тільки зараз. Тому музиканти відповідально підійшли до роботи над піснею «Знайду», в якій підготували кілька сюрпризів для своїх шанувальників. Alloise вперше заспівала українською мовою, а в рокове звучання групи С. К. А. Ї. додали музичну партію духових інструментів.
 
«Група С. К. А. Ї. своєю творчістю мені симпатична вже довгі роки. Я люблю ліричну музику, люблю красивий чоловічий вокал. Приємним сюрпризом було те, що наша творча симпатія виявилася взаємною. Олег написав пісню, і ми виконали разом. Незважаючи на те, що в дитинстві я багато співала українською, вдома і в народному хорі, у своєму дорослому творчості я волію писати і виконувати англійською мовою. Тепер, вперше, якщо не вважати записану мною веснянку
 Трек «Знайду» став другим синглом, який увійде в п'ятий студійний альбом групи С. К. А. Й., подробиці якого не розголошуються. Музиканти повідомили лише те, що працюють над створенням відразу двох версій збірки - україномовної та англомовної.
 
У жовтні 2015 року С. К. А. й і Alloise дадуть низку спільних концертів містами України. Виступи відбудуться у Хмельницькому, Львові, Харкові, Дніпропетровську та Полтаві. 
Квитки: від 170 гривень.
Приєднуйся!

 

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення