Арсен Мірзоян у Хмельницькому

Арсен Мірзоян у Хмельницькому

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Глибина текстів і драйв музики, добірна романтика і щира чоловіча лірика, приголомшливе світлове шоу і емоції до мурашок!

Арсен Мірзоян приїде у Хмельницький у межах туру Україною із презентацією свого нового альбому «Сонце».

Грандіозний концерт пройде 2 грудня о 19.00 у філармонії і неабияк здивує всіх глядачів.

— Це буде особливий зігріваюче-теплий і палюче-спекотний концерт! На сцені буде встановлена велика конструкція у формі сонця, спеціально створена до нового туру Арсена Мірзояна, а фантастичні прем’єри з нового альбому та улюблені хіти осяють і запалять всіх глядачів. Цей концерт вразить кожного! — гарантують організатори.

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням

У Хмельницькому співак виступить зі своєю командою у повному складі, тож дасть максимального драйву і найулюбленіших пісень.

У новій концертній програмі Арсен Мірзоян об’єднав прем’єри та всі свої найкращі хіти, аби глядачі кожну пісню співали всією залою, не стримуючи емоцій і насолоджуючись кожною миттю.

«Вінні-Пух», «Джеральдіна», «Поцілуй», «Ідіоти», «Не Магеллан», «Моя країна», «Вальс Ірпінь», «11/11» — глядачі почують всі улюблені пісні.

Окремим сюрпризом, звісно, стануть прем’єри. Глибокі, метафоричні і максимально відверті.

«Сонце» — вже сьомий за рахунком альбом Арсена Мірзояна, у піснях якого співак відтворив всі ключові базові сенси, які для кожного з нас оголила війна.

— Це альбом про життя в умовах війни. Всі метафори і алегорії в піснях навіяні біографічними історіями. Це пам’ять. Ми продовжуємо любити дітей, лікувати батьків, вчимося любити на відстані і просто вчимося. Хочеться зберегти емоцію, щоб пам’ятати той ранок і пам’ятати тих, завдяки кому ми стоїмо та лишаємось Україною, — говорить Арсен Мірзоян. — Ми, артисти, не в змозі написати пісню про кожного, але ми можемо підібрати правильні слова. Коли, як не зараз бути чесними?

Непередбачуваний, відвертий та завжди щирий.

На українській сцені Арсен Мірзоян — один із найхаризматичніших співаків, чий винятковий оксамитовий голос вже понад 10 років полонить серця жінок, а щирість і глибина кожної пісні та 9 років волонтерства заслужили тверду повагу чоловіків та ЗСУ.

На своїх концертах Арсен Мірзоян вміє створити таку фантастичну атмосферу, що щоразу це винятковий захват, потужний драйв, зворушливі моменти і найсолодша ейфорія.

Крім усього, Арсен Мірзоян — ще й один із найактивніших волонтерів. Як справжній патріот, допомагати захисникам артист почав із 2014 року. Незліченну кількість разів виступав для воїнів у найгарячіших точках та разом із друзями передав захисникам на передову понад 1300 автівок.

І саме воїнам та водіям, які підвозили бійців на позиції й вивозили цивільних із Бахмута на легендарній автівці «Вікторія», Арсен Мірзоян присвятив одну з найпроникливіших нових пісень «4/16».

— «Чотири шістнадцятих» — це загальновійськовий розмір резини. R16, — розповідає Арсен Мірзоян. — Ця пісня присвячена бійцям 132-го окремого розвідувального батальйону. Грєк, Оса, Кавун. Історія пісні… погана. Бус «Вікторія» потрапив у засідку… Якщо метафорично — чотири колеса R16, завозили бійців на позиції і вивозили цивільних в безпечне місце… В кінці відео звучить вірш — я не міг не згадати Тушика… Героям Слава!

Приходьте отримати найсильніші емоції на великому концерті Арсена Мірзояна у Хмельницькому!

2 грудня о 19.00 у філармонії буде краса до мурашок, вибух кольорів, світла, сенсів, неймовірної музики і шаленої енергетики.

Коментарі до події (83)
  • Dima Sydorchuk 05 Грудня

    Дякую, MoeMisto.ua. Концерт супер!
  • Адміністратор Хмельницкий 03 Грудня

    Валентин Гордиенко, Dima Sydorchuk, Люба Ярема та Владимир Гопка стають переможцями розіграшу. Вітаємо)
  • Любов Пархомюк 01 Грудня

    Хочу на концерт
  • Ольга Підгурська 01 Грудня

    Хочу на концерт
Отримуйте
регулярні оновлення