Гурт BARAHTA

Гастро-бар ЧУРАСКО 7.62 запрошує усіх на виступ гурту "BARAHTA ". 

Концерт гурту відбудеться 2 червня початок о 21:00. Український рок-гурт BARAHTA вирушає у тур містами України на підтримку свого ЕР альбому "DURMAN". 

BARAHTA - гурт, який створює якісну українську музику, яка є головним їхнім пріоритетом. На рахунку музкантів численні виступи на головних сценах України, участь в телевізійних проектах "Х-фактор", "Мамахохоталашоу". Група стала справжнім відкриттям в 2013 році, після виконання пісні "Давай вставай" на Євромайдані.

"Ми не обіцяємо вам дорогого шоу з безліччю спец ефектів. Але ми обіцяємо, що ви точно отримаєте кайф від почутого і побаченого, та відкриєте для себе нові відчуття" - коментує фронтмен гурту Дмитро Мельник.

В деякі міста гурт завітає вперше. Музиканти вийдуть на сцену, щоб шокувати, дивувати та подарувати “кайф” від музики. Вас очікує неймовірний енергетичний вибух, драйв та справжні емоції.

В цей вечір на вас чекають свіжі треки із нової платівки "DURMAN", старі і вже відомі пісні, та інші сюрпризи від банди. Якщо ви не знайомі з творчістю гурту BARAHTA, тоді не зволікайте, беріть друзів та сміливо прямуйте на концерт.

З перших акордів BARAHTA заводить публіку і не відпускає з полону до завершення концерту.

Запрошуємо усіх на концерт гурту BARAHTA у Хмельницькому!

Детальна інформація та бронювання столиків за номером: (0382) 78 76 29

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення