The Harry Potter symphony

Концерт The Harry Potter symphony в Хмельницькому відбудеться 17 березня о 17:00, Філармонії

На фанатів світу Гаррі Поттера чекає свіже звучання улюблених музичних композицій у виконанні оркестру BIGSHOW ORCHESTRA, під керівництвом віртуозного диригента Тараса Мартиника та за участі хору «Timeless Choir».

Ви почуєте улюблені мелодії з усіх 8-ми частин легендарної саги!У цей вечір звучатимуть найкращі хіти Джона Вільямса, композиції Патріка Дойла, Ніколаса Хупера та Олександра Деспла.

BIGSHOW ORCHESTRA – сучасний симфонічний оркестр, який поєднує бездоганне та професійне академічне виконання з візуальним супроводом та унікальними візуальними шоу!

7 грудня колектив оркестру повстане в образах студентів Гоґвортсу, а диригуватиме сам Албус Дамблдор!

Улюблені твори звучатимуть в нових фарбах, а в холі театру буде представлена розважальна магічна програма.

«The Harry Potter Symphony» – цілісна історія, що супроводжується спеціально розробленим відеорядом на велетенському екрані, візуальним шоу та читанням уривків з книги Джоан Роулінг, що дозволяє повністю зануритись у магічний всесвіт хлопчика, який зумів перемогти зло!

І ми переможемо!

Адже частину коштів від продажу квитків буде спрямовано на підтримку справжніх чарівників, які невпинно знищують зло – наших ЗСУ, завдяки яким буде можливий цей вечір!

«Harry Potter: Музика з фільмів у виконанні Симфонічного Оркестру» - це концерт, на якому ви почуєте саундтреки з фільмів про Гаррі Поттера у масивному живому виконанні симфонічного оркестру. Разом із сім’єю або друзями, Ви отримаєте досвід, який неможливо повторити прослуховуючи музику в навушниках.

В цей магічний вечір, покидаючи буденність, Ви вирушите у незабутню подорож коридорами Хогвартсу, відвідаєте матч з Квиддичу, почуєте плач Фенікса та навіть подолаєте Темного Лорда! На концерті у Вас буде унікальна можливість через музику відчути ті емоції, котрі супроводжували протягом всієї історії Гаррі Поттера! Ви здивуєтесь, як багато подій та відчуттів ви зможете обговорити з друзями та сім’єю після відвідування цього заходу.

Станьте частиною справжнього вишуканого мистецтва, додайте яскравих барв у життя, та проживіть цей вечір так, щоб його тепло зігрівало навіть у найхолодніші дні! Зарезервуйте квитки вже сьогодні та приготуйтеся бути зачарованими музикою Гаррі Поттера!

Отже, чому варто відвідати цей захід?

  • Ви почуєте саундтреки з улюбленої саги у масивному симфонічному виконанні
  • Ви поринете у світ Гарі Поттера та відчуєте себе персонажем захопливої історії
  • Ви зможете насолодитися магічним вечором в компанії друзів або сім'ї

Пам’ятайте, кількість квитків обмежена, і поки ви вагаєтесь та зволікаєте, найкращі місця вже розкуповують!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення