«Хай буде весна...». Концерт ансамблю «Козаки Поділля»

«Хай буде весна...». Концерт ансамблю «Козаки Поділля»

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Концерт «Хай буде весна...» ансамблю «Козаки Поділля» в Хмельницькому відбудеться 31 березня о 17:00 в філармонії

Хай буде весна… Два роки тому ці слова кардинально змінили для нас свій сенс. Зараз для кожного з нас вони зовсім не про квіточки і птахів, що повертаються з вирію. З початком повномасштабної війни ці слова стали символом нашої віри в Перемогу та мир на нашій прекрасній землі.

Тож не випадково наші «Козаки Поділля» обрали цю фразу назвою своєї концертної програми, якою прагнуть підтримати усіх нас на цьому нелегкому шляху та висловити свою безмежну вдячність нашим воїнам, завдяки яким ми сьогодні живемо у власній країні, розмовляємо українською мовою та маємо можливість нести для глядача українське мистецтво, в якому втілилася мудрість, сміливість та відвага наших предків, що також століттями відстоювали Україну!

31 березня артисти академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» та вихованці Дитячої студії запрошують усіх на концертну програму, пронизану вірою у нашу Перемогу та гордістю за незламну українську націю! На вас чекають цікаві прем’єри, улюблені хореографічні номери, сповнені справжнього козацького духу, а також ціла палітра народних та авторських пісень українських митців.

Приходьте та разом з нами відчуйте безмежну енергію козацького завзяття та єдності!

Початок о 17.00.

Художній керівник – Степан Дробіт
Головний хормейстер – Катерина Дробіт
Головний балетмейстер ансамблю та художній керівник Дитячої студії – Сергій Качуринець
Керівник оркестру, диригент – Олександр Якубов

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення