Концерт Олега Винника

Концерт Олега Винника

Олег Винник - український співак, композитор та автор пісень. Здобув популярність у Німеччині, Австрії та Швейцарії як виконавець головних ролей популярних мюзиклів під сценічним ім'ям OLEGG.

Народився 31 липня 1973 року в селі Вербівка, Кам'янського району, Черкаської області.   Брав активну участь у художній самодіяльності, мав хист і до співу, і до гри на улюбленій електрогітарі. Після закінчення школи вступив на хормейстерський відділ Канівського училища культури. Першим місцем роботи після закінчення училища стала Черкаська обласна філармонія.Нажаль, Олег не став солістом в Черкаському народному хорі, де працював разом із заслуженою артисткою України Ольгою Павловською.

В рамках програми культурного обміну Олег проходив стажування в Німеччині. В ході стажування отримав пропозицію Люнебургського театру із Нижньої Саксонії, де продовжив кар'єру, виконуючи партії в опері «Toska» і опереті «Paganini». Далі - два роки навчання у Гамбурзі під пильним керівництвом викладача вокалу Джона Лемана, а також перші спроби в жанрі мюзиклу. Спочатку були ролі Люченціо («Kiss me Kate» (1999-2001), Фебуса і Клопена («Der Glöckner von Notre Dame» (2001-2002).

Та чи не найважливішою стала роль у мюзиклі «Знедолені» («Les miserables») за однойменним романом Віктора Гюго. 30-річний Олег Винник зіграв роль Жана Вальжана (Jean Valjean) - героя, якому на початку мюзиклу 46, а у фіналі - за 80 років. Наступною важливою роллю стала роль Чорного принца – Смерті (Der Tod) у мюзиклі «Елізабет» («Elisabeth»).

Починаючи з 2011 року Олег Винник зосередився на сольній кар'єрі в Україні. Сам є автором всіх пісень, що входять до його альбомів.

У  Хмельницькому на концертах артиста завжди аншлаг.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення