Музика Й. С. Баха і старих майстрів. Концерт органної музики

Музика Й. С. Баха і старих майстрів. Концерт органної музики

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

16 квітня запрошуємо поціновувачів органної музики до філармонії  на нову зустріч із заслуженою артисткою України Валерією Балаховською, солісткою Національного будинку музики.

Цього разу артистка запрошує нас у величний світ творів найвидатніших німецьких композиторів епохи бароко: Йоганна Себастьяна Баха, Дітріха Букстехуде, Йоганна Готфріда Вальтера та Йоганна Пахельбеля. Свого часу вони зробили неоціненний вклад у розвиток музики, залишивши значний слід у світовій музичній спадщині.

Для їх творчості характерні складна поліфонія, багатство імпровізацій, висока технічна складність і, водночас, витончений мелодизм та глибокий духовний зміст, тому не дивно, що вони досі захоплюють та надихають нас своєю красою і досконалістю.

Почути ці опуси наживо саме у виконанні Валерії Балаховської – це унікальна нагода для хмельничан та гостей міста, адже завдяки своєму багатогранному таланту, глибокому розумінню творів та високій майстерності, артистка здатна передавати найтонші нюанси, почуття та емоції, що закладені у музиці.

Приходьте до нашої зали та відчуйте крізь століття довершеність та велич органних композицій епохи бароко! Початок о 18.00.

У програмі:

  • Й. С. Бах – Токата  і фуга ре мінор „Дорійська" BWV 538
  • Д. Букстехуде – Чакона мі мінор
  • Й. Г. Вальтер – Концерт сі мінор (за Вівальді) 13/133 №275
  • Й. Пахельбель – Чакона фа мінор
  • Й. С. Бах – Дует соль мажор BWV 804
  • Й. С. Бах – Пасакалія до мінор BWV 582
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення