Концерт репера Seryoga

Концерт репера Seryoga

Не пропусти!

Хмельничан та гостей міста запрошують на великий ексклюзивний концерт вуличної реп легенди. Улюблені хіти, гарна атмосфера гарантована! (face dress control)

Проект «Серьога», очолюваноий Сергієм Пархоменко, з'явився влітку 2002 року. Саме тоді був записаний перший трек «Загубили Лялю».  

Завоювання телебачення для Серьоги почалося з України, де за ним закріпилося прізвисько «Слов'янський Емінем». Першими були екранізовані треки «Загубили Лялю» і «Лялька».

Восени 2003 року Серьога завершує роботу над дебютним альбомом.У квітні 2004 року альбом з'являється в Україні тв Білорусі під назвою «Мій двір: весілля & похорони».  

Для зйомок кліпу на пісню "Чорний бумер" був запрошений київський режисер Володимир Якименко. Прем'єра відео відбулася 15 вересня 2004 року. До того часу Серьога вже був відомий широкій публіці, його навіть номінували на RMA як «Найкращий хіп-хоп проект року» та «Найкращий дебют року».

У кінці 2004 року виходить анімаційний ролик на композицію Серьоги «Пісенька про слюсаря шостого розряду». 21 листопада Серьога знімається в кліпі гомельської групи «ТТ-34» - «Бум». Наступний ролик Серьоги був знятий на композицію «Кінг Ринг», що стала саундтреком до фільму «Бій з тінню».

Вересень 2005-го видався для репера надзвичайно вдалим - він отримав відразу дві нагороди на MTV RMA: за «Найкращий реп-проект» і «Найкращий рингтон».

Незабаром після цього відбулися зйомки відеокліпу на пісню «Діскомалярія» - головний трек нового альбому. Режисером знову був Володимир Якименко зі студії "Pistolet Film". У цьому ролику Серьога змінив образ: замість спортивного костюма і кедів - класичний костюм і золоті запонки, замість старого «бумера» - дороге авто і красиві дівчата.

Слідом за цим Серьога випускає максі-сингл «Барбекю», який було визнано «неформатом». Тоді Серьога презентує більш легку і зрозумілу пісню «Біля будинку твого», яка миттєво стає хітом.

Альбом «Діскомалярія» виходить у грудні 2005 року.

Початок 2006 року - насичений період у кар'єрі репера. Виходить фільм «Денний дозор», для якого він написав пісню «Крейда долі або Пісня Тамерлана».Серьога бере участь у різних ТВ-шоу, а паралельно з цим знімається у двох нових кліпах - «Біля будинку твого» і «Крейда долі».

Незабаром компанія "Kangol" укладає з музикантом контракт на виробництво власної колекції головних уборів. Шість моделей кепок виходять з короною у кільці, знаком «Кінг Рінг». Це був перший крок Серьоги у фешн-бізнесі - пізніше він підпише контракт з відомим світовим "RocaWear" і буде представляти цю марку в СНД, а також відкриє власний "KingRing Boutique" в Києві.

У травні 2006 року Серьога вперше представляє всіх музикантів свого лейблу «Кінг Рінг». На концерті в московському КФОР МАІ на одну сцену з репером виходять із сольними програмами Макс Лоренс, Сацура, St1m і $ T.

У листопаді 2006-го він випустив спільний сингл з франкфуртским репером Азад "2Kaiser", який потрапив у німецькі чарти і кілька тижнів перебував у хіт-параді німецького MTV, діставшись до 3-го місця.  

Пізніше найвідоміший репер Німеччини Sido сам запропонував Серьозі взяти участь у записі нового треку-рімейка його популярної пісні "Ein Teil Von Mir". Трек вийшов на синглі Sido, який кілька місяців утримував високі позиції в чартах продажів. Переконавшись в позитивній реакції слухачів на нову версію хіта, Sido і його соратники по лейблу Aggro Berlin зняли кліп за участю Серьоги, який теж з'явився в ефірі каналів MTV і VIVA.

Крім того, Sido вирішив включити нову версію "Ein Teil Von Mir" у свою збірку найкращих спільних треків і навіть запросив Серьогу взяти участь у гастрольному турі найбільшими містами Німеччини. Нічого подібного в історії російського репу ще не було.

Після закінчення концертів Серьога сконцентрувався на сольній роботі - у квітні 2007 року в Німеччині вийшов його власний сингл "Gangsta No More", європейська версія хіта «Біля будинку твого». Кліп також потрапив в ротацію німецького MTV і дістався до третього місця в хіт-параді каналу. Почалися гастролі в США та Німеччині, під час яких був записаний матеріал для концертного DVD.

При цьому Серьога не забував і про своїх шанувальників на батьківщині. Новим хітом в СНД стала пісня «Мільйон доларів США», що увійшла до перевидання другого альбому Серьоги «Діскомалярія.Велика порція ». Кліп на цю пісню зайняв перше місце в хіт-параді MTV.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення