Кулінарний Майстер-клас від шеф-кухаря СВ-Клубу!

Подія минула
Кулінарний Майстер-клас від шеф-кухаря СВ-Клубу!
Кулінарний Майстер-клас від шеф-кухаря СВ-Клубу!

Шеф-кухар "СВ-Клубу" Вадим Ковальов запрошує Вас на свій кулінарний майстер-клас! Цього разу він розкриє секрет приготування класичного телячого стейку!
Якщо Ви любите м'ясо та цікаві знайомства, - цей майстер-клас для Вас!

Зверніть увагу: участь у майстер-класі можлива лише при попередньому записі. Ви оплачуєте лише вартість продуктів.

Довідки та запис за тел.:096 947 13 13

Додати подію до календаря
Коментарі до події:
Слідкуй за MoeMisto!
Підпишись на щотижневий анонс та читай нас у соціальних мережах
Дивись інші події
Уроки гри на більярді клуб СВ
Навчання Уроки гри на більярді клуб СВ
Пт. 24 Лютого
Школа дресирування собак: Форвард у Хмельницькому
Навчання Школа дресирування собак: Форвард у...
Пт. 24 Лютого
Навчання "хатха-йогою"
Навчання Навчання "хатха-йогою"
Пт. 24 Лютого
Навчання у салоні краси "ЛадоЛель"
Навчання Навчання у салоні краси "ЛадоЛель"
Пт. 24 Лютого 12:00 - 21:00
День відкритих дверей у Хмельницькій філії Донецького національного університету імені Василя Стуса
Навчання День відкритих дверей у Хмельницькі...
Сб. 04 Березня 11:00
Конференція Km Code'n'Coffee IT Project Management
Навчання Конференція Km Code'n'Coffee IT Pro...
Пт. 24 Лютого 18:30 - 21:00
Шлях джедая
Навчання Шлях джедая
Пн. 27 Лютого 19:00
Незабаром відкриття арт-центру MASLO
Навчання Незабаром відкриття арт-центру MASL...
Нд. 12 Березня 12:00
Блог Moemisto
Традиції та виникнення Valentine's Day
Традиції та виникнення Valentine's... 14 лютого в Україні та у всьому світу відзначають свято - День Святого Валентина або День всіх закоханих (Valentine's Da...
ТОП-8 найяскравіших подій лютого
ТОП-8 найяскравіших подій лютого До кінця наближається Зима, залишився лише один останній місяць лютий. "Лютий" назва закріпилася за місяцем в середині м...
Новий дизайн хмельницької афіші MoeMisto.ua
Новий дизайн хмельницької афіші Moe... Сайт-афіша MoeMisto.ua з’явився у 2014 році. З того часу ми постійно намагаємось бути зручним, швидким і цікавим способо...