Lord of the Symphony. Справжня історія кохання «Love Story»

Lord of the Symphony. Справжня історія кохання «Love Story»

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Концерт Lord of the Symphony. Справжня історія кохання «Love Story» в Хмельницькому відбудеться 2 березня о 18:00 в Філармонії

Перший Театр Антрепризи і Комедії запрошує всіх віддвідати грандіозні симфонічні шоу весняного репертуару!

Весна - це період шалених почуттів, кохання і буяння природи. Саме тому Театр підготував кілька неймовірних шоу та програм, щоб серце кожного глядача зігрілося теплом не тільки від сонячного проміння, але й від потужного звуку!

Одне з них - “справжня історія”, мала симфо-форма. Низка справжніх історій буде розгортатися у велику тему протягом всього театрального сезону для всіх поціновувачів справжнього театрального мистецтва та естетики.

Оркестрове шоу під керівництвом всесвітньо відомого диригента Віталія Саражинського преставляє чергову захоплюючу історію - “Love Story” - “Історія справжнього кохання”.

Весна - це пора краси і тепла ясного сонця, це позитив, веселощі і щирі почуття. Весняний настрій, краса весняної природи, атмосфера щирого кохання огорнуть вас від прослуховування “Історії справжнього кохання” у виконанні оркестру “Lord of The Symphony”.
Саме “Lord of The Symphony” створять для вас неповторний весняний настрій і будуть пестити ваш слух мелодійними, чуттєвими саундтреками з найромантичніших і відомих всім фільмів: “Майстер і Маргарита”, “Зоряні війни”, “Титанік”, “Гладіатор”, “Мулен Руж”, “Великий шоумен”, “007”, “Аватар”, “Термінатор” та багато інших.
А особливим подарунком стане спеціальна частина шоу – “Golden Romantic Hits”, що буде складатися з головних хітів світової естради та репертуару: Billie Eilish, Sting, Gloria Gaynor, Sam Brown тощо.

Справжня любов приходить до того, хто в неї вірить! Повірьте і ви у “Справжню історії кохання” від Лордів Звуку!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення