Макс Кідрук у Хмельницькому

Макс Кідрук у Хмельницькому

Всі анонси від: монотеатр Кут

27-го вересня у Хмельницькому відбудеться презентаційний тур Максима Кідрука, початок о 19:00.

Макс Кідрук - український письменник, мандрівник, колумніст чоловічого журналу "XXL". Співучасник акції "На Зеландію!". Разом з Сергієм Притулою, автор ролика "Азаров, ай-яй-яй!", автор першого українського технотрилера "Бот".

  • Макс Кідрук у Хмельницькому проведе презентацію своєї книги під назвою: "Де немає бога".

Про новий роман:

"Де немає Бога" - новий роман Кідрука - спроба збагнути, чи є всередині нас щось таке, що втримує від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль, у місці, де немає Бога. 

Опис:

Люди - соціальні істоти. Існування суспільства неможливе без співпраці, розуміння та дотримання справедливості. Та чи існує це все поза соціумом, коли людина опиняється на межі життя та смерті?

Доведена до відчаю українка з великою сумою грошей, яка ігнорує дзвінки від чоловіка. Росіянин-пілот, який намагається приборкати аерофобію після загибелі коханки в катастрофі рейсу MH17. Найвідоміший політик Баварії на пікові кар’єри, який ненавидить свою роботу. Гравець американської Національної футбольної ліги, життя якого розвалилося після одного невдалого розіграшу. Таємний папський кардинал, який прямує до країни, де офіційно не існує Католицької церкви... Незнайомці з різними долями. Єдине спільне для них — рейс 341, і він веде до найбільшого випробування у їхньому житті.

  • Зустріч пройде у Хмельницькому Монотеатрі "Кут".

Вартість квитка: 60 грн.

Запрошуємо усіх на зустріч з Максимом Кідруком у Хмельницькому!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення