МАРІУПОЛЬ, НАДІЯ НА СВІТАНОК

Сучасний час диктує нові виклики мистецтву. Запрошуємо на інтерактивну виставу, яку потрібно чути, бачити і відчувати – тоді вона подарує вам натхнення на майбутнє! «Маріуполь #надія на світанок» в укритті театру Старицького 19 квітня, початок о 18:00.

«Маріуполь #надія_ на_ світанок» — це історія про те, як можна жити далі всупереч усьому жаху, що відбувається. Щоб побачити світанок навіть в укритті, де немає вікон.

Це інтерактивна вистава-перфоменс арттерапія "Маріуполь-надія на світанок" за п'єсою двох драматургинь: Марини Бортник-Гулеватої з Хмельницького та Марини Пінчук з Маріуполя.

За словами режисера, персонажі п'єси, люди різного віку, з різними цінностями й поглядами на життя і на війну в Україні, змушені перебувати разом в бомбосховищі Маріуполя. Зрештою, каже режисер, навіть затята "ватниця" Людмила змінює своє ставлення до подій.

"Ми маємо оце все почистити, ми маємо вирізати цю пухлину, ми маємо оцього всього позбутися. Звісно, це великим жертвами, але як інакше?", - каже режисер-постановник Микола Бабин.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення