Метод Грьонхольма або Терміново Потрібен

Метод Грьонхольма або Терміново Потрібен

Хмельничан та гостей міста запрошують на виставу Жорді Гальсерана "Метод Грьонхольма або Терміново Потрібен".

П’єса іспанського драматурга Жорді Гальсерана за період з 2003 року набула популярність не лише в Європі, але й в багатьох країнах всього світу. На сцені Хмельницького театру схожу драматургію  глядач її вже бачив, але гра акторів не залишила нікого байдужим. До театру Старицького завжди приходять багато глядачів, адже тематика вистави дуже актуальна для сьогодення. В час, коли в країні економічна криза, і насувається масове скорочення, боротьба за працевлаштування йде несамовита.

Вистава в постановці Дмитра Гусакова відображає витончену боротьбу кар’єристів за «місце під сонцем. Метод Ісайя Грьонхольма – це специфічний спосіб, розроблений спеціально для відбору кадрів на роботу в престижну фірму. Основна мета методу, відтворивши різні ситуації, спровокувати претендентів на емоції, які відкривають суть їхніх характерів.  Темпоритм вистави не дасть глядачу засумувати. Події відбуваються в тісному ланцюжку, в якому відповіді провокують ще більш вагомі запитання. Вистава змусить задуматись над реаліями життя.

Характери героїв підібрані так, що в них з легкістю впізнаєш знайомих, чи, навіть, себе самого. Ролі виконують: Фернандо – з.а.України Микола Валівоць, Мерседес – Елла Санько, Енріке – заслужений артист України Степан Бортнічук, Карлос – Тарас Юровський.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення