Мода 2020-2021. Прогнозування

Мода 2020-2021. Прогнозування

Всі анонси від: Клуб "СВ"

3 листопада в рамках проекту MoDni за підтримки Хмельницької міської ради відбудеться майстер-клас професора Ліани Білякович "Мода 2020-21. Прогнозування".

Візуальний ряд (350 слайдів і 19 відео) переконливо продемонструє напрямки розвитку майбутньої моди. Матеріали лекції є ексклюзивними, отриманими на основі наукової методології Прогнозування Моди і авторських методик професора Ліани Білякович.

Ліана Білякович професор кафедри дизайну Київського національного університету культури і мистецтв, дизайнер, матеріалознавець, фундатор наукової школи Прогнозування моди в Україні, аналітик та прогнозист (trendsetter) моди, експерт міжнародного класу в галузі текстилю, член спілки дизайнерів України.

Має науковий ступінь Doctor of Philosophy in Technical Scienses та диплом REFA - International (Німеччина) "Топ менеджмент європейської індустрії моди".

18 років присвятила вивченню всіх існуючих в світі методик Прогнозування Моди, перекладених з 8 іноземних мов.

Консультує українські та зарубіжні компанії з питань стратегічного брендингу, текстильного матеріалознавства та прогнозування моди (Данія, Ізраїль,Австрія,Німеччина, Швеція, Китай, Франція і Україна).

Для спеціалістів фешн-індустрії, виробників текстилю, власників бутиків та торгівельних мереж, байєрів, закупологів, шоперів, стилістів, іміджмейкерів, редакторів модних глянців та фешн-програм, критиків та аналітиків моди, блогерів, фотографів, фахівців beauty-індустрії і всіх, хто любить моду.

Вартість: 300 грн.

Детальна ніформація за номером: (097) 119 39 69

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення