Мої перші концерти. Музична інтерактивна казка

Мої перші концерти. Музична інтерактивна казка

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Вистава «Мої перші концерти». Музична інтерактивна казка в Хмельницькому відбудеться 2 грудня об 11:00 та 13:00 у Філармонії

Знайомити дітей з прекрасним потрібно змалечку, і це загальновизнана істина! Особливо правильне це твердження зараз, коли наші діти через війну позбавлені звичайних радощів.

Саме тому ми вирішили відродити у новому форматі один із наших проєктів для наймолодших глядачів, який дуже подобався і малечі, і батькам - «Мої перші концерти».

Чи знають ваші дітки, як розбудити в сердечку своє внутрішнє сонечко або як можна подарувати вітру голос? А чи бачили вони, як за помахом чарівної палички-смичка починають співати сестрички Скрипки? Як кумедно дражнить їх старший братик Альт, а матуся Віолончель разом із поважним татком Контрабасом навчає своїх бешкетливих дітей жити дружно та співати в унісон?

Якщо ви хочете, щоб саме так, весело і невимушено ваша малеча познайомилася із великою оркестровою родиною, дізналася, як творяться чари музики, і навчалася бачити прекрасне у навколишньому світі, вам обов’язково треба завітати до нас на «Мої перші концерти»!

Активна музична казка-гра, справжні музиканти симфонічного оркестру, пісні, веселі руханки, цікаве спілкування – усе це не лише подарує малюкам чудовий настрій та справжнє задоволення, а й допоможе зробити перші кроки у таємничий та прекрасний світ Її Величності Музики!

Чекаємо на вас7 травня об 11.00 та 13.00 на музичну виставу за участю струнно-смичкових інструментів.

Програма орієнтована на юних глядачів віком від 3 до 6 років.

Звертаємо увагу, що кількість квитків на виставу ОБМЕЖЕНА, оскільки ми прагнемо приділити максимальну увагу кожній дитині, що буде присутня в залі. Тому просимо завчасно придбати квитки, аби уникнути розчарувань та непорозумінь.

Вхід для батьків – безкоштовний.

Дитині потрібно мати змінне взуття чи теплі шкарпетки.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення