Наоні оркестра. Рок хіти та саундтреки

Наоні оркестра. Рок хіти та саундтреки

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Запрошуємо усіх на НАОНІ! Рок хіти та саундтреки.

Захід пройде 5 березня у Хмельницькій обласній філармонії, початок о 19:00.

Єдиний в світі оркестр на базі якого зібрано понад 60 різноманітних, унікальних народних інструментів, які віртуозно звучать в руках найкращих музикантів, заслужених та народних артистів з усієї України. За 50 років існування НАОНІ збагатили свій репертуар більш ніж на 50 різних програм та проектів, зіграли понад 6000 концертів по всьому світу, здобули 7 перемог у популярному шоу «Битва оркестрів» та вразили глядачів відкриттям Євробачення 2017. З ними працюють найяскравіші зірки шоу-бізнесу, такі як: ONUKA, ВВ, Друга Ріка, Mad Heads, Accept та інші.

Для вмілої передачі всіх настроїв складних композицій потрібен особливий талант, якого є сповна НАОНІ. Адже кожен музикант професіонал, що володіє декількома інструментами та додає щось особисте так, щоб злитися воєдино з гармонійним і струнким загальним звучанням.

Тож, не пропустіть! Романтичний і драйвовий настрій, улюблені хіти та український колорит чекають на вас! Спеціально для вас співатиме запрошений зірковий гість, але це сюрприз, хто саме, дізнаєтесь на концерті.

  • Вартість квитків: 250 - 590 грн.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення