Концерт «Французький сувенір» за участі Наталії Молдован

Концерт «Французький сувенір» за участі Наталії Молдован

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Концерт Концерт «Французький сувенір» в Хмельницькому відбудеться 17 жовтня о 18:00 в Філармонії

17 жовтня запланували для хмельничан та гостей міста незабутній музичний захід, який поведе глядача у подорож до вишуканого світу французької класичної музики. Цього вечора в нашій органній залі знову маєте нагоду почути дивовижну симфонію голосів різних і по-своєму унікальних музичних інструментів – флейти та органа!

Поринути в атмосферу французького шарму та елегантності, які завжди були невід'ємною частиною цієї музичної традиції, вас запрошують наші талановиті артисти: органістка, заслужена артистка України, Наталія Молдован та флейтист, лауреат міжнародних конкурсів, Тарас Малик. Наші постійні гості вже добре знайомі з цим творчим дуетом та завжди із задоволенням приходять до концертної зали, аби відчути ту особливу ауру, що народжується у нашій залі під час їхніх концертів.

Цього разу у фокусі уваги французька музика XIX-XX століть. Відома поціновувачам своєю багатошаровістю, граційністю та різноманітністю стилів, вона має довгу історію та становить важливу частину світової музичної спадщини. Французькі органісти зокрема славилися своєю майстерністю та новаторством, створюючи неперевершені твори для органа. Яскравими представниками французької композиторської школи цього періоду є Франсіс Пуленк, Сезар Франк, Шарль-Марі Відор, Луї Б'єрн та інші митці, твори яких звучатимуть протягом нашого концерту.

Їх музика увібрала в себе справжній дух епохи: тривожний, мінливий, сповнений потрясінь, і водночас, осяяний прогресивними ідеями, новітніми поглядами і тенденціями в усіх сферах суспільного та духовного життя. Ця музика емоційна і життєствердна, вона надихає, дарує надію і живить віру у краще майбуття, тож буде дуже співзвучною для нашого сьогодення.

Отож скористайтеся нагодою знову почути вишуканий результат творчої колаборації флейти та органа і приходьте до філармонії на концерт "Французький сувенір".

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення