Наталія Могилевська. Моновистава «Доньки» у Хмельницькому

Наталія Могилевська. Моновистава «Доньки» у Хмельницькому

Всі анонси від: Хмельницький академічний театр ім. М.Старицького

Наталія Могилевська. Моновистава «Доньки» в Хмельницькому відбудеться 14 травня о 19:00 в муздрамтеатрі ім. М. Старицького

Вистава "Доньки" - це присвята всім жінкам України, які зараз героїчно переживають та проживають цю війну, піклуються про дітей, проявляючи милосердя та стійкість.

Це історія про те, що навіть під час війни, завжди є місце любові та милосердю. Вистава наповнена ніжністю, коханням, натхненням та молитвою про Боже благословення бути матір’ю.

Продюсером вистави виступила Нонна Кондрашов

Наталя Могилевська чудова співачка, інтригуюча актриса, стильна телеведуча, амбітний продюсер і просто - народна артистка України Наталя Могилевська вирушає у великий гастрольний тур з новою концертною програмою "Покохала". Ніжна, стильна і дуже жіночна Наталя завжди в центрі уваги папараці. За свою творчу кар'єру талановита співачка удостоєна безлічі премій і нагород: "Краща співачка України", "Краща телеведуча України", "Найкрасивіша жінка країни". І якби була премія "Кращий енерджайзер країни", то її точно б присудили Могилевської. Вона завжди і всюди встигає. Потрібен новий телепроект? Наташа готова підсобити. Допомогти молодому даруванню? Жодних проблем! Створити новий гармонійний образ в індійському стилі? Запросто! Її життя - це суцільний вир подій, в якому народжуються чудові хіти і пісні від чистого серця. У зоряному багажі артистки вже 10 студійних альбомів. І це далеко не межа. Наталя не перестає дивувати багатотисячну армію шанувальників новими хітами та стильними відеокліпами. Її остання робота "Я завелася" ось уже кілька місяців б'є рекорди в національних чатах, а образ незалежної, впевненої діви притягує погляди представників сильної статі. На концерті для вас прозвучать нові пісні, улюблені шлягери і море сюрпризів від найяскравішої зірки вітчизняної естради.

Наталю Могилевську називають ровесницею незалежної України. Її становлення як Народної артистки, ставало міцнішим разом з нашою державою і вона, поза сумнівом, була і залишається опорою кожного, хто виріс на її піснях, хто любив під її «Лала», хто зустрічав кожну весну з її «Я весна», хто співав її колискову «До дому я» своїм маленьким дітям протягом останніх двадцяти років. Дебютний альбом співачки у 1997 році розійшовся мільйонним накладом. З тих пір вона зайняла лідируючу позицію в Українських музичних чартах. Але продовжила кар'єру не лише як співачка, але і телеведуча, продюсер гучних проектів "Шанс", "Фабрика зірок" і засновник продюсерського центру Talant. Могилевська стала наставником для улюбленців сучасної естради: Козловського В., Діми Монатика, Макса Барських, Групи Квест пистолз, Аліси Тарабарової, Регіни Тодоренко, Володі Дантеса, Влада Дарвіна.У державі, напевно, немає жодної людини, яка б не знала її заслуг і, - не зміг би наспівати хоча б пару рядків з усіма улюблених пісень, які лунають з Національних свят на Майдані і головних площ кожного великого міста України. Повернення артистки на паркет в новому сезоні шоу «Танці з Зірками» анонсувалося каналом 1 + 1 як «повернення легенди». Нове танго з титулованим спортсменом з Одеси Ігорем Кузьменко стало для Могилевської початком нової історії. Вона пострункішала, змінила імідж і довела країні, що може танцювати не гірше, ніж 10 років тому .Скинувши 25 кілограм, змінивши імідж і займаючись по дванадцять годин на день бальними танцями, вона феєричною перемогла у цьому шоу! Не так давно Могилевська голосно заявила на всю країну: «Я завелась!» Співачка не лише взялася за активну гастрольну діяльність, але й відкрила школу творчості для дітей Talant School в Чернівцях, Одесі, Києві та Харкові! А наразі готує новий україномовний альбом "Покохала" і нове концертне шоу з однойменною назвою.

Вартість квитків: 280 - 680 грн.

  • Концерт пройде у Хмельницькому обласному театрі ім. Старицького

Запрошуємо усіх на концерт чарівної співачки Наталі Могилевської у Хмельницькому!

Коментарі до події (62)
  • Sasha Fedorchuk 26 Жовтня

    вибачте, а білети ще є у продажу?
  • Адміністратор Хмельницкий 18 Жовтня

    Tatyana Lomova стає переможцем розіграшу квитків. Вітаємо)
  • Ирина Гриневич 18 Жовтня

    Хочу на концерт з сином
  • Жулинська Іра 18 Жовтня

    Хочу на КОНЦЕРТ
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення