Навчання у салоні краси "ЛадоЛель"

Навчання у салоні краси "ЛадоЛель"

Всі анонси від: Салон краси ЛадоЛель

З 6 по 28 лютого у Хмельницькому відбудеться навчання від салону краси "ЛадоЛель". 

Умови навчання:

Термін навчання - 3 місяці.

Вартість курсу - 3500 грн./місяць (при повній оплаті за курсу - знижка 10%).

Професійні матеріали та обладнання входять у вартість навчання.

Графік занять узгоджується з кожною групою окремо. Практика з перших днів. Форми навчання - теоретичні та практичні заняття в мікрогруп.

Документ про закінчення - Сертифікат з присвоєнням кваліфікації "Перукар (перукар-модельєр)". Особливості курсу Навчання на курсах перукаря - модульне. Йде активна відпрацювання технік жіночих стрижок, методів філліровкі, слайсинга і т.д.

Ведеться копітка робота з контуром, чубчиком, розставлених акцентів аж до повної зміни іміджу. Слухачі освоюють основи колористики для грамотного фарбування в модні тони, боротьби з сивиною, меллірованія, колоррірованія, брондірованія і т.д.

Програма включає плетіння різного рівня складності. Хімію, біохімію. Створення вечірніх, весільних зачісок. Відпрацювання технік чоловічих стрижок містить освоєння роботи з машинкою, чоловічих креативних зачісок, зачісок з візерунком (основи Hair Tattoo). Паралельно детально вивчаються основи санітарії і гігієни, матеріалознавство. Невід'ємною частиною процесу становлення Майстрів є семінари. Участь в конкурсах так само сприяє професійному зростанню слухачів курсів перукаря.

Програма навчання на курсах перукаря: сучасні жіночі, чоловічі та дитячі стрижки, укладки робота з короткими, середніми і довгими волоссям фарбування в модні тони, робота з сивиною меллірованіе, колорування, брондірованіе хімія, біохімія вечірні, святкові, весільні зачіски комп'ютерний підбір стрижки, зачіски специфіка професійного догляду за волоссям сучасні технології догляду (ламінування, екранування, глазурування).

Детальна інформація за номером:

(068) 971 87 06

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення