Ніно Катамадзе у Хмельницькому

Ніно Катамадзе у Хмельницькому

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Концерт Ніно Катамадзе в Хмельницькому відбудеться 26 травня о 19:00 в Філармонії

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ НІНО КАТАМАДЗЕ?

  1. Неймовірно талановита і харизматична співачка.

  2. Особливий благодійний концерт із ексклюзивною програмою.

  3. Тепле, душевне спілкування з улюбленою артисткою.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НІНО КАТАМАДЗЕ У Хмельницькому

Ніно Катамадзе – відома грузинська співачка, знана завдяки майстерним імпровізаціям та прекрасному вокалу. Самобутній стиль артистки, що прийшовся до смаку тисячам шанувальників, поєднує у собі джаз, фолк та рок. Кожен виступ Ніно Катамадзе – яскрава палітра емоцій для публіки і справжнє свято живої музики та проникливої лірики. Прекрасна співачка іще з 2014 року демонструє активну підтримку українців. У Тбілісі створений благодійний фонд, який опікується українськими переселенцями. Лише минулого року відбулося 4 благодійні виступи Ніно Катамадзе в Україні.

РОЗКІШНА ПРОГРАМА ІЗ НАЙВІДОМІШИХ ХІТІВ ТА ДОВГООЧІКУВАНИХ ПРЕМ’ЄР

15 жовтня чарівна Ніно Катамадзе – знову з благодійним концертом у Хмельницькому! У програмі – найкращі пісні Olei, Beauty, Will Come as a Snow, Suliko, а також нові роботи, які ви почуєте першими. Разом зі співачкою на сцені – гурт Insight, Папуна Шарікадзе і Георгі Хондзі Берішвілі. Спеціальний гість – Наталіа Накопіа. Частина коштів від концерту буде направлена на підтримку ЗСУ та ВПО.

Приходьте та насолоджуйтесь якісним звуком, потужним світлом та приємним спілкуванням з улюбленою артисткою. До зустрічі!


 

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення