Новий рік 2016 в Закарпатті

Хмельничан запрошують гарно відзначити свята (щодня купання в термальних басейнах) (4 дні / 3 ночі) 

Збір (31.12) о 3:30 біля "Прокатного центру турспорядження", вул. Грушевського 82 (Пам’ятник "Афганцям"), відправлення о 3:40, зупинки по дорозі на автозаправних станціях (WC, кава, магазин і т.д.).

Туристів з інших міст зустрічаємо на Залізничному Вокзалі (за домовленістю).     

1 день (31.12.15р)

- Сніданок 9:00 (за додаткову плату)

- Лінія Арпада. Верхня Грабівниця. В цьому мальовничому капатському селі розташований грандіозний бункер, це найбільш збережений та цікавий об’єкт суперпотужної колись оборонної Лінії Арпада. Лінія будувалася угорською армією в 1943-44 рр. для захисту від радянської армії. Пропонуємо Вам пройтися по гігантському півтора кілометровому тунелю з боковими відгалуженнями, вентиляційними шахтами, щоб відчути себе справжнім мілітарі-туристом.

- Дегустація та придбання закарпатських вин в місцевих виробників.

- поселення в м.Берегове. Готель «Діана» та "У Павла" (див. на сайті), до центру та термальних басейнів 15 хв. Якщо хочете відчути себе в іншій країні, де частина людей не розуміють української, російської та англійської, однозначно Вам треба в столицю угорської України – Берегове. Саме місто підготувало для гостей готичний костел Всіх Святих (1370р.), костел реформаторів (XV ст.), «Графський двір» - садиба князя Бетлені (1629р.), величний будинок імперського суду (1908р.) та казино «Золота пава». Але найбільшою принадою є басейни з унікальною термальною водою, що піднімається з глибини 1600м. та лікує від 86 хвороб, аналоги їй є лише в Новій Зеландії.

- Вечеря

- Відвідування термального басейну «Жайворонок» (факультативно).

- Новорічний банкет ! Святкування Нового Року 2016 !

2 день (01.01.16р) 

- Сніданок о 12:00

- Відвідування термального басейну «Жайворонок» (факультативно).

- На бажання групи, замовлення дегустації вина та екскурсії по заводу "Чизай".

- Прогулянка по місту Берегове.

- Вечеря

3 день (02.01.16р)

- Сніданок

- Чани в Лумшорах.

- Ужгород (екскурсія містом, музей народної архітектури та побуту, колиба  Деца у нотаря). Перша згадка про це вічно прикордонне місто на річці Уж датується 872 роком, воно зачарує своїм шармом і колоритом навіть найвибагливішого туриста. Прогулянка історичною вулицею міста – Корзо, відвідаємо найвідоміший храм міста Кафедральний Хрестовоздвиженський собор (1841р.), римо-католицький костел св. Георгія (1775р.), один з найстаріших в Україні замок (ХIV ст.), Закарпатський музей народної архітектури та побуту (скансен).

- Відвідування термального басейну «Жайворонок» та ТК «Косино» (факультативно).

- Вечеря

4 день (03.01.16р)

- Сніданок / виселення з готелю.

- Термальний комплекс «Косино» (купання в термальних басейнах). Сучасний відпочинковий комплекс із термальними водами, який розташований у 200-річному дубовому гаю. Відпочинок в термальних басейнах сподобається дорослим і дітям, а також принесе користь здоров’ю.

- Мукачево (замок Паланок). Звідки б Ви не наближалися до Мукачево, за десятки кілометрів, на одинокій гостроверхій сопці, як магніт, Вас притягує овіяний легендами і бойовою славою мукачівський замок «Паланок» (XIV ст.). Цей визначний воєнно-архітектурний пам’ятник середньовіччя був збудований для охорони і контролю торгових і військових шляхів. Деякі джерела стверджують, що вже в ІХ-Х ст. на горі було невелике укріплення, збудоване для охорони кордонів Київської Русі за Карпатами. Спорудив замок руський князь Федір Корятович і перетворив його у свою резиденцію. Замкові стіни пам’ятають свою захисницю Ілону Зріні, що проявила дива мужності та героїзму при обороні замку.

- Виїзд в м.Хмельницький, орієнтовне прибуття о 23:30 год.

Туристів з інших міст відвозимо на залізничний вокзал (за домовленістю).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення