Океан Ельзи – 20 років разом

Океан Ельзи – 20 років разом

21 червня 2014 року на НСК "Олімпійський" відбувся заключний концерт гурту "Океан Ельзи" в рамках ювілейного туру "Океан Ельзи – 20 років разом!".

Цей виступ зібрав понад 75 тисяч шанувальників з усього світу і став офіційно зареєстрованим концертним рекордом України. 

Для того, щоб показати, як змінювався "Олімпійський", як будувалася сцена, встановлювалася техніка, як в день концерту чаша наповнювалася десятками тисяч глядачів, а згодом - величезний стадіон знову повернувся до звичайного життя,  використовувалися найсучасніші технології відео та звукозапису.

Зйомками концерту займалась команда відомого оператора-постановника з Великобританії Енді Хорнера. Була задіяна найпотужніша в Україні ПТС та 17 камер, які було встановлено по всьому стадіону.

Але найголовніше для концерту-кіноверсії це, звісно, достовірно відтворений звук. Під час зйомок використовувалася унікальна система запису, яка дозволила створити для глядача в кінотеатрі повноцінний ефект присутності на стадіоні та надала йому можливість не тільки почути улюблені пісні, але й знову відчути себе частиною того, що відбувається.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення