Оксана Білозір «Народжена Україною»

Концерт Оксана Білозір «Народжена Україною» в Хмельницькому відбудеться 3 червня о 18:00 в театрі ім. М. Старицького

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ОКСАНИ БІЛОЗІР «НАРОДЖЕНА УКРАЇНОЮ» В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ?

  1. Визнана майстриня української пісні.

  2. Нова концертна програма із хітів попередніх років та пісень нового часу.

  3. Незабутні враження та душевне спілкування з прекрасною співачкою.

КОНЦЕРТ ОКСАНИ БІЛОЗІР З ПРОГРАМОЮ «НАРОДЖЕНА УКРАЇНОЮ» 

– справжня зірка української сцени. Співачка відзначена званням народної артистки України, що є абсолютно заслуженим. Адже кількість шанувальників творчості виконавиці обчислюється мільйонами. Життєвий та творчий шлях Оксани Білозір демонструє відому істину: щира народна любов та добра слава – результат абсолютного служіння своїм країні та нації.

МУЗИЧНІ ТВОРИ, ЩО УОСОБЛЮЮТЬ УСЮ УКРАЇНСЬКУ ВЕЛИЧ ТА КРАСУ

3 червня у виконанні чарівної співачки прозвучать ваші улюблені пісні «Україночка», «Горобина Ніч», «Українська душа», «Лелека», а також композиції, створені вже за часів повномасштабної війни. Це ліричні та проникливі роботи про кохання, відвагу, душевну красу й силу кожного українця. У концерті візьме участь особливий гість Ігор Мізрах – відомий співак, письменник. Разом з Оксаною Білозір він неодноразово виходив на українську та європейську сцену, привертаючи увагу суспільства до трагедії кожного українця та з метою збору коштів на підтримку наших героїв. 

Кожний концерт Оксани Білозір — це феєричне свято української музики, а пісні є скарбом та гордістю України, тим неповторним, щирим одкровенням і сповіддю, що торкаються найтонших струн душі!

Поринемо разом у молодість, юність та дитинство разом із винятковою творчістю легендарної народної артистки України! 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення