Оксана Муха у Хмельницькому. Розіграш квитків

Оксана Муха у Хмельницькому. Розіграш квитків

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

11 грудня у Хмельницькому відбудеться концерт Оксани Мухи, початок о 19:00.

Оксана Муха дасть великий сольний концерт «Найгарніші пісні України» у Хмельницькому!

  • Концерт пройде у Хмельницькій обласній філармонії.

Оксана Муха – українська співачка, переможниця 9-го сезону популярного телепроекту «Голос країни» у команді зіркового тренера Dan Balan. На телешоу виконавицю назвали «душею української пісні». «Так звучить душа України, так співає сама Україна», – казав її наставник, співак із Молдови зі світовою славою Дан Балан. Недарма, увесь свій переможний шлях у непростому телепроекті Оксана пройшла виключно з українською піснею, що стало прецедентом для талант-шоу.

Ще задовго до перемоги у «Голосі країни» Оксана Муха стала володаркою Гран-прі І міжнародного конкурсу ім. Квітки Цісик (2011 р.), де її назвали «українською (або другою) Квіткою Цісик». «Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду співачку. І недаремно – Оксана виростала на музиці Квітки та має її пісні у своєму репертуарі. Власне, на «Голосі країни» Муха відкрила Цісик для мільйонів нових слухачів і продовжила справу легендарної американської співачки українського походження, яка понад усе на світі хотіла, щоб слава про українську пісню не знала кордонів.

У репертуарі Оксани Мухи – твори різного формату: від стародавніх українських народних пісень і до сучасної авторської та експериментальної музики.

Мета Оксани Мухи проста і велична водночас – щоб українська пісня звучала і співалась у кожному українському домі. А ще, щоб через українську пісню світ відкривав собі Україну та українську націю. «Українська пісня – код української нації», – каже співачка.

Вартість квитків: 160-460 грн.

Детальна інформація та придбання квитків за номером: (0382) 79 44 74

Щоб отримати 2 квитка Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Підписатися обов’язково на email розсилку нашого сайту, підписатися можливо натиснувши  СЮДИ.

2. В коментарях написати: "Хочу на КОНЦЕРТ" та "з ким саме ви підете на концерт".

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти Фейсбук (сторінка має бути відкритою).

4. Не забувайте "лайкнути" цю подію (мені подобається) у цій афіші та обов'язково - "ЗРОБИТИ РЕПОСТ" у соцмеражах цього запису: (Поділитись подією) - СТОРІНКА МАЄ БУТИ ВІДКРИТОЮ. Без цього пункту розіграш не буде враховуватися!

Переможці будуть визначені 11 грудня о 12:00, через random. 1 учасник отримає 2 квитки!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть а також без підписки на розсилку електронної адреси також будуть не дійсні (підписуйтеся на email сайту, пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! ВИКОНУЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!! 

Коментарі до події (30)
  • Адміністратор Хмельницкий 11 Грудня

    Наталія Асоян стає переможцем розіграшу. Вітаємо)
  • Sergii Kalinin 10 Грудня

    Хочу на КОНЦЕРT з подругою
  • Тетяна Прекуп 10 Грудня

    Хочу на КОНЦЕРT зі знайомою
  • Наталія Асоян 10 Грудня

    Хочу на концерт з чоловіком
Отримуйте
регулярні оновлення