Олексій Большой

Олексій Большой

Дуже хороший шансон!
Є те, що в усі часи користуватиметься успіхом - це хороша музика і погані хлопці. Тим більше, коли ця музика написана цікавим чоловіком, якому є, що сказати, є про що заспівати.
Олексій Большой - дуже хороший шансон від щирого серця!
Колись мама Олексія хотіла, щоб він став піаністом або трубачем, але життя розпорядилося інакше, в зовсім юному віці Олексій узяв в руки гітару і заспівав свою першу пісню в стилі дворового романсу "На Дерибассовской открылася пивная", відтоді, що б не робив Олексій, чим би він не займався: музика -кохання усього його життя.
Олексій Большой був успішним музикантом, співпрацював з багатьма відомими артистами. У кінці дев'яностих він зібрав відмінну групу "Cool before", група випустила вічну пісню "Осень золотая", яку неодноразово переспівали в різних стилях.
Зараз Олексій Большой на порозі нових музичних відкриттів - попереду у нього велике плавання - всеукраїнський тур з програмою "Дуже хороший шансон". У програмі музика, яка допоможе набратися сил і відігрітися душею. Кожен концерт - це зустріч справжніх друзів, які скучили за хорошою музикою, душевною піснею і глибоким голосом з проникливою хрипотою.
У творчості Олексія Большого можна знайти абсолютно різні теми, властиві жанру шансон - ніжна любов до жінок, жорстке, але цікаве життя справжнього чоловіка, і ситуації, які роблять наше життя повним, насичують його сенсом!
Завжди залишайся самим собою - насолоджуйся дуже хорошим шансоном на концерті Олексія Большого! 
Заспіваємо разом, розповімо один одному про справжнє життя!

Вартісь квитків: 60 - 250 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення