Острів фантазій

 Кажуть, що існує острів, на якому можуть втілити в життя будь-яку Вашу найбільш божевільну фантазію. Кожна людина мріє потрапити до цього місця, і кільком хлопцям і дівчатам усе-таки пощастило там опинитися. Володіє цим, як він сам називає, "Островом фантазій" загадковий містер Рорк. Він може зробити все, що Ви забажаєте, тільки скажіть це. Цей острів знаходиться далеко від зовнішнього світу, на нього потрапляють тільки на літаку, так що ніхто не дізнається про Ваші найбільш приховані бажання. Ну і якщо щось піде не так, Вам також нікуди бігти. Що якщо господар острова разом зі своїми підопічними перетворюють мрії своїх постояльців у справжній кошмар? Гості острова вже сумніваються, що вони потрапили в це місце, щоб їх бажання здійснилися...

Фільм є адаптацією популярного серіалу 1977-1984 років.

Режисером проекту є Джефф Водлоу, в активі якого є роботи "Ніколи не здавайся" (2008), "Пипець 2" (2013), "Правда або дія" (2018).

Ролі в картині виконали: Майкл Пенья ("Стрілець" (2007), "Патруль" (2012), "Марсіанин" (2015)), Меггі Кью ("Міцний горішок 4.0" (2007), серіали "Нікіта", "Сталкер"), Люсі Хейл ("Правда або дія" (2018)).

Реліз стрічки відбудеться 6 лютого 2020 на екранах Росії.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення