Пінгвіни Мадагаскару

Пінгвіни Мадагаскару

 Захоплюючий мультфільм, де всіма улюблені відважні пінгвіни беруться виконати небезпечне завдання. Ватажок Шкіпер добре розуміє, наскільки ця місія відповідальна, і що виконати таке завдання важко навіть злагодженому, навченому загону. Однак, пінгвіни впевнені, що їм по плечу подолання будь-яких труднощів. Адже всі герої - колоритні особистості.

У Шкіпера завдатки природженого лідера, тільки йому вдається згуртувати загін. Хоча характер у Шкіпера деспотичний, він розуміє, що, спілкуючись з підлеглими, перегинати палицю не варто, а варто лише вчасно покартати пінгвінів або підтримати.
В загоні є свій геній - Ковальські. Він безперервно щось придумує, але його винаходу часто ламаються, і тоді виникають проблеми у всіх. Але, незважаючи на провали і удачі, Ковальські не хвалиться інтелектом. А ось Ріко - справжній псих! Йому б тільки підірвати що - небудь, при цьому відповідальності - ніякої! От і потрапляє загін під всякі неприємні ситуації часто саме з-за нього. Молоденькому пінгвінові Пересічному не всі рішення Шкіпера здаються вірними. Його недосвідченість і зайва емоційність трохи гальмують виконання завдання. І все ж герої - симпатичні, цікаві і різнопланові, кожен по своєму. Це - основна "фішка" мультфільму, в якому чергову серію можна переглядати, не знаючи передісторії.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення