Подорож у Великобританію на Різдво

Подорож у Великобританію на Різдво

Всі анонси від: Smart Education Agency

Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до Smart Education Agency, яка надає освітні послуги для охочих вивчати англійську у Великобританії. Це супер бомбезна зимова пропозиція для Вашої дитини - англійська у Великобританії на Різдво. 

  • Smart Education Agency в процесі підготовки подорожі не вимагаємо жодних передоплат та депозитів.

Academy of English Studies -  це приватна мовна школа, розташована у мальовничому найтеплішому місці Південного Кенту - Фолкстоуні, на березі Британського моря. А це значить - навіть взимку багато сонця, чудових прогулянок вздовж пляжів та мальовничі краєвиди. Приватна школа - значить з майже родинною опікою, бо дбають про кожну дитину не з Лондонського офісу. 21 година, а не 15 годин Англійської на тиждень! AES - всім раді від Beginner до Advanced, висококваліфіковані викладачі, усі навчальні матеріали, сертифікат, класи до 15 студентів, авторські інтегральні курси - і все це у цікавих веселих та ігрових формах. 

  • Груповий виїзд з 21 січня по 4 лютого 2018 р. у супроводі досвідченного керівника від Smart Education Agency!

Детальніше переходьте СЮДИ.

  • Лондон - Катаємося на колесі , відвідуємо Національну Галерею та Британський музей і, звичайно, ВСІ кайфовості столиці від Біг Бену до Букінгемського палацу.
  • Оксфорд з його усіма прикольними старуганьськіми коледжами.
  • Дувр - Замок 11 століття. Кентербері (Кентерберійський величний собор).

Детальна інформація за номером: (097) 515 20 29 - Сергій

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення