Потяг Одеса-мама

Запрошуємо усіх на найгучнішу виставу країни під назвою: Потяг "Одеса-мама".

Вистава пройде 27 листопада у Хмельницькому академічному театрі ім. М.Старицького, початок о 19:00.

  • Вартість квитка: 130-350 грн.

На численні прохання найяскравіша одеська постановка повертається!

Об'їхавши десятки міст, улюблені актори їдуть до Києва, щоб в черговий раз підкорити глядачів гучним спектаклем "Поїзд "Одеса-мама", який підкорив Україну! Ви готові? Тоді все, що вам потрібно, це набратися терпіння, запам'ятати дату і нічого не планувати на 27 листопада.

Опис вистави:

Він - закомплексований чоловік за 50-т і типовий мамин синок. Вона - розкішна жінка і "щира українка". Вони зіткнулися в купе міжміського поїзда. Чим закінчиться ця поїздка? Явно не так, як ви очікуєте! Погодьтеся, деякі залізничні пригоди запам'ятовуються на все життя. Тим більше, якщо образи героїв втілені до нестями талановитими акторами: Олегом Філімонова, Віктором Андрієнко, Яшей Гоппе і ін.

Якщо ви забули, що таке по-справжньому гарна комедія, вам таки скоро нагадають: Поїзд "Одеса - мама"- якраз така постановка, в якій театральні експерименти авторів органічно зливаються з точною роботою режисера Ігоря Лавинский і блискучою грою. Прикрасять яскравий акторський ансамбль справжня перлина проекту - переможниця шоу "Голос Країни. Діти", "маленька Едіт Піаф" - Аня Ткач і " invited star", улюблена актриса режисера Ельдара Рязанова - Ольга Волкова.

Нашим завданням було зробити смішний, іноді зворушливий, а місцями і трагічний спектакль про загальнолюдські цінності, - говорить режисер Ігор Славинський.

Продюсери: Олександр Тарасуль, Євген Хаїт і Віктор Явник зуміли зібрати зірковий склад, а це нелегко, адже актори живуть в різних містах і у кожного щільний графік.

В кінці історії мій герой виростає, робить рішучі дії, здійснює вчинки гідні справжнього чоловіка - і все це вимагає складної акторської гри. У нього все в перший раз: перший раз без мами, перший раз спілкування з жінкою, навіть самогонку п'є перший раз ».Колега Філімонова за цим спектаклем, актор Віктор Андрієнко з нетерпінням чекає нової зустрічі з публікою.

Всі говорять про знаменитому одеському гуморі, а я вважаю, що це дух Одеси. Роль провідника грає Яків Гопп:

У мене роль невелика, але з неї можна зробити цукерку. Після зйомок в таких кіно і телефільмах, як Ведмедик-Япончик, Шулер, Посмішка Бога, де у мене були скоріше драматичні ролі, я відвик від комедійного амплуа. Тим більше було приємно повернутися до нього на театральній сцені.

Не пропустіть найгучнішу виставу у Хмельницькому під назвою: "Поїзд "Одеса-мама".

Детальна інформація за номером: (0382) 65 59 25

Коментарі до події (6)
  • Valerij Tkachuk 27 Листопада

    Обіцяли в 16,00 результати) Уже 16.50 і результатів розіграшу ще немає((((
  • Ірина Гевак 27 Листопада

    Хочу на виставу
  • Елена Коломиец 27 Листопада

    Хочу на виставу
  • Світлана Олександрівна 27 Листопада

    хочу на виставу!!!!
Отримуйте
регулярні оновлення