Прем’єра благодійного театрального проекту "Оскар і Рожева Пані"

Прем’єра благодійного театрального проекту "Оскар і Рожева Пані"

Всі анонси від: Хмельницький академічний театр ім. М.Старицького

28 жовтня у Хмельницькому відбудеться прем’єра благодійного театрального проекту "Оскар і Рожева Пані" за мотивами всесвітньо відомого роману класика сучасної світової літератури Еріка-Еммануеля Шмітта, початок о 19:00.

Прем'єра театрального проекту відбудеться у Хмельницькому академічному театрі ім. М.Старицького.

"Оскар і Рожева Пані" (Oscar et la dame rose) – це тринадцять щемливих листів безнадійно хворого хлопчика Оскара до Бога. У своїх посланнях приречений малюк благає Всевишнього про милосердя, про радість хоча би в останні дні життя, про гармонію та любов у цілому світі. Посередником поміж Богом та людьми стає жінка, яка колись виступала на цирковій арені у ролі боксера, а тепер сестра милосердя. Вона і є Рожева Пані. Чуйна, духовна людина. Монологи Оскара, адресовані Богу, та діалоги Оскара з Рожевою Пані складають внутрішній сюжет емоційної та катарсисної книги Еріка-Емануеля Шмітта, яку сам автор визначив як роман. Твір вперше опубліковано 2002 року, і він відразу здобув мільйони шанувальників у світі. 2009-го книга видана українською мовою.

Участь у прем'єрі беруть: актриса Ірма Вітовська, гурт Океан Ельзи, режисер Ростислав Держипільський, художник Андрій Ярмоленко, хореограф Ольга Семьошкіна.

Всі ці люди об’єднують творчі зусилля в реалізації благодійного театрального проекту "Оскар і Рожева Пані".

Не пропустіть прем’єру благодійного театрального проекту у Хмельницькому!

 

Детальна інформація за номером:

(0382) 65 59 25

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення