Трагікомедія «Кайдашева сім'я»

28 квітня у Хмельницькому академічному театрі ім. М. Старицького відбудеться вистава «Кайдашева сім'я», початок о 18:00.

Хто ж не знає усім відомої історії про Кайдашеву сім’ю? У цій виставі сміх лунає крізь сльози й навпаки. Комічні і драматичні ситуації у які потрапляють персонажі ніби вилучені із самого життя. Неможливо не сміятися, спостерігаючи за нескінченними сварками Кайдашів. Але поряд зі сміхом чітко звучать і трагічні акценти, коли дрібні побутові суперечки переростають в безглузду війну між рідними людьми. У цій виставі, насиченому яскравими народними характерами, яскравими діалогами, народними звичаями та обрядами, сміх лунає крізь сльози і навпаки.

Життєве кредо Кайдашів – нескінченна низка конфліктів і тотальна незгода один з одним. Вистава дає глядачу шанс навчатися на чужих помилках. Адже, лише подивившись на конфлікти, які відбувають на сцені, можна вберегти себе від подібної участі та від подальших негативних наслідків.

  • «Кайдашева сім’я» — повість українського письменника Івана Семеновича Нечуя-Левицького, написана у 1878 році. На комічних і драматичних подіях життя однієї української родини автор показує індивідуалізм українського народу, деякі риси його характеру, зокрема бажання незалежності і прагнення до самостійності.

Дія вистави відбувається в переломний момент існування сім’ї Кайдашів: сини дорослішають і створюють свої молоді сім’ї.
Не пропустіть виставу у Хмельницькому!

Детальна інформація за номером: (0382) 65 59 25.

Коментарі до події (112)
  • Оксана Ганьба 04 Жовтня

    Хочу на ВИСТАВУ
  • Катерина Харкава 03 Жовтня

    "Хочу на ВИСТАВУ"
  • Сергій Калінін 03 Жовтня

    Хочу на ВИСТАВУ
  • Тетяна Прекуп 03 Жовтня

    Хочу на ВИСТАВУ
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення