Презентація книги Ґрета і гіганти

Презентація книги Ґрета і гіганти

Всі анонси від: Центральна бібліотека для дітей №12

Запрошуємо усіх на презентацію книги Зої Такер та Зої Персіко "Ґрета і гіганти".

Захід пройде 21 січня у Центральній бібліотеці для дітей №12, початок о 12:00.

Дитяча книга «Ґрета і гіганти» - історія про маленьку дівчинку на ім’я Ґрета, яка живе у прекрасному лісі, якому загрожують гіганти. Прийшовши до лісу, гіганти нарубали дерев щоби звести будинки. Потім вони нарубали ще дерев і звели ще більші будинки. З будинків виросли селища, а з селищ - міста, і зрештою лісу майже не залишилося. На щастя, у Ґрети є ідея…

Зміна клімату - найбільша криза, з якою коли-небудь стикалися люди. Ґрета знала все це й не могла зрозуміти, чому ніхто цьому не протидіє. Тож коли їй було 15 років, вона пішла на страйк замість школи, сівши під будівлею парламенту Швеції з плакатом, на якому був напис: «Страйк заради клімату». За якийсь час поруч із нею почали зупинятися люди, а тепер її протест спонукає дітей і дорослих з усього світу теж протистояти зміні клімату. Ґрета спілкувалася з політиками з багатьох країн, а 2019 року її номінували на Нобелівську премію миру.

У Хмельницькому книгу представляє авторка видавництва «Видавнича група КМ Букс» українська письменниця Лора Підгірна, Національна мережа книгарень "Буква".

Вхід вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення