Приходь на швидкі побачення

Приходь на швидкі побачення

Весна - пора знайомств!)
Ви цілий день проводите на роботі і у Вас взагалі немає часу на якісь знайомства? Ви вже давно хочете знайти нових друзів? А може Ви соромитесь знайомитись? Або не знаєте куди піти, щоб познайомитись? Ви хочете гарно провести час, але не знаєте як поєднати відпочинок і знайомства? Якщо Ви хоч раз задавали собі подібні питання, тоді приходьте до нас! 
В Європі, Австралії та США люди вже давно звикли цінувати свій час і гроші, і саме тому віддають перевагу багатьом побаченням відразу замість одного. Адже лише під час "Швидких побачень" або Speed Dating, як їх називають за кордоном, можна по справжньому відпочити та познайомитись.

Лише уявіть, за 1 вечір Ви познайомитесь не з 1 людиною, а з 10-15. Крім того, у Вас точно не виникне незручності та питання як когось позбутись, адже у Вас буде лише 5 хвилин на спілкування. Вчені довели, що цього часу вистачає, аби зрозуміти чи подобається Вам ця людина чи ні. Крім того, якщо Ваші захоплення співпадуть, тоді організатори дадуть Вам контактні дані людей, з якими у Вас виникла взаємність. Новий друг, бізнес партнер, а може ... нова любов... Все залежить лише від Вас! Спробуйте, адже виходить лише у того, хто пробує!
Приходьте 19 березня о 19.00 у ресторан "Стейк Хаус" на "Швидкі побачення". Вікова категорія: 18-30. 
Вхід вільний!
Участь можлива лише за попередньою реєстрацією!
Телефон для довідок 068 030 85 10

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення