Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever

Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever

Всі анонси від: Хмельницький театр ляльок "ДИВЕНЬ"

Запрошуємо усіх на виставу "Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever".

Захід пройде 23 грудня у театрі Ляльок, аул. Проскурівська, 46, початок о 18:00.

Моновистава "Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER" за п'єсою одного з найуспішніших американських сімейних психологів Роба Беккера. Гучна бродвейська постановка Stand-Up комедії зазвучить українською мовою саме у Хмельницькому.

Відверта розмова про жінок і не тільки ...

"Ох вже ці жінки! Як часто Ви чуєте цю фразу з вуст роздратованого чоловіка? "Ці чоловіки нічого не розуміють!» - нерідко скаржаться один одному подруги. Те, що чоловіки і жінки - істоти з різних планет - доконаний факт! Але як їм навчитися гармонійно існувати на Землі? Як вирішити це одвічний конфлікт боротьби жіночого і чоловічого начал? Чого хоче жінка? Про що мовчать чоловіки? Відповіді на ці та інші питання - спробує дати один з найталановитіших акторів сучасності Олексій Гнатковський під час інсценування комедії в форматі стенд-апу "Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER".

Stand-Up комедія Роба Беккера, яка по праву стала володаркою премії Oliver Awards і протягом 23 років захоплювала мільйонів глядачів в близько 50 країнах світу, не тільки не втратила своєї актуальності і популярності, а й до сих пір продовжує збирати фанів і на цей раз в Україні. Вибір жанру стенд-апу для отримання всієї "гостроти" проблеми і "безвиході" ситуації - дуже символічний, адже головний і єдиний персонаж в ній - особа, намагається збалансувати шальки терезів між світом чоловіків і простором жінок, зобразивши конкретні життєві колізії саме такими, які вони є, без прикрас.

Тонкий іскрометний гумор, майстерна гра актора, акцент на глибокі психологічні проблеми - це далеко не повний перелік того, на чому базується уявлення. Харизматичний мрійник Олексій Гнатковський знає, "Про що мовчать чоловіки", і радісно розповість про це львів'янам

"Основним завданням чоловіка є закохати в себе жінку", - переконаний актор і додає, що, крім душевного тепла, світла і натхнення, люди більше потребують любові. За словами Олексія Гнатковського саме любов є тією потужною силою, яка здатна перемогти все. Адже "Все, що є в цьому світі, створене з любов'ю!» - резюмує він.

Придбайте квитки на Stand-Up комедію "Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER" і подивіться на свої щоденні перипетії з представниками протилежної статі через призму посмішки і щирого прагнення до взаєморозуміння!

Режисер: Давис Колбергс

  • У головній ролі: Дмитро Танкович

Вартість квитків: 200-800 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення