Prof IT Day

Prof IT Day

В Україні готуються до масштабного "Дня кар’єри".

Більше 10 областей України охопить масштабний день кар'єри "PROFIT DAY". Це серія заходів, які поєднають у собі ярмарок вакансій, тренінги, майстер-класи та презентації від роботодавців.

Як зазначають організатори події, перш за все захід призначений для тих, хто шукає можливості працевлаштування чи бажає визначитись із майбутньою роботою.

- Цього року День кар’єри "PROFIT DAY" ми проводимо вже втретє. За цей час значно зросли масштаби заходу, збільшилась кількість міст-учасників та потенційних партнерів. Незмінним залишається одне – це допомога у пошуку роботи. Молоді люди зможуть більше дізнатися про професії або навіть спробувати працевлаштуватися. З іншого боку це хороша можливість компаніям знайти собі молодих і мотивованих фахівців - розповів керівник проекту Святослав Абрам'юк.

У 2017 році День кар’єри триватиме у різних містах з 17 травня по 10 червня. Проведуть заходи у Луцьку (17 травня), Вінниці (20 травня), Харкові (18 травня), Дніпрі (27 травня), Львові (27 травня), Тернополі (25 травня), Мелітополі (24 травня) та Івано-Франківську, Києві, Запоріжжі, Краматорську.

Як і в попередні роки проект спрямований на підтримку внутрішньо переміщених осіб.

- Згідно соцопитування 90%  внутрішньо переміщених осіб називають основною проблемою - це працевлаштування. Проте, сьогодні мало хто про це говорить. Надіємось, що  завдяки нашому проекту ми зможемо вирішити проблему працевлаштування як для безробітної молодої людини, так і для молодих сіб, які вимушено переїхали, - зазначає голова ВМГО "Молодіжний центр працевлаштування" Роман Мельник.

Більше про подію на сайті: profitday.info

Сторінка у соцмережах: FB

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення